Silviu Prigoană, în stare gravă. Omul de afaceri este în carantină de 7 zile

Starea de sănătate a lui Silviu Prigoană nu este deloc bună. Omul de afaceri suferă de pneumonie virală, diagnostic pus de medici în urmă cu aproape o săptămână.

11 mart. 2015, 14:51
Silviu Prigoană, în stare gravă. Omul de afaceri este în carantină de 7 zile

Silviu Prigoană este în carantină de 7 zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie virală. Potrivit România TV,  politicianul se tratează la domiciliu cu antibiotice. Un medic şi un asistent medical vin acasă la el, la un interval de 12 ore, pentru a-i pune medicamente în perfuzie.

Prigoană a spus că în ultimele zile, din cauza bolii, a slăbit 4 kilograme şi nu poate mânca absolut nimic.

Citeşte şi: Războiul Bahmu-Prigoană. Învăţătoarea confirmă la tribunal că Silviu Prigoană şi-a bătut fiul la şcoală VIDEO

Adriana Bahmuţeanu a mers miercuri la Tribunal însoţită de prietena sa, dar şi de învăţătoarea lui Maximus, venite pentru a depune mărturie în faţa judecătorilor. Mai mult, vedeta încearcă acum să intre şi în posesia imaginilor filmate de camerele de supraveghere, pentru a demonstra instanţei că Silviu Prigoană şi-a bătut fiul chiar la şcoală.

Citeşte şi Prigoană, despre Bahmuţeanu: Cred că a fost la vrăjitoare. Aveam în casă, la colţuri, SARE şi SMOCURI de PĂR

Am făcut trei cereri pentru a ne pune la dispoziţie înregistrarea, şcoala a rămas pasivă, prin urmare am solicitat să ni le pună la dispoziţie prin intermediul instanţei„, a declarat pentru România TV avocata Adrianei Bahmuţeanu.

Adriana Bahmuţeanu spune că cei mici se simt mai bine departe de tatăl lor şi chiar au nevoie de terapie după ce au fost agresaţi.

Citeşte şi Scandal în familia PRIGOANĂ. Silviu se ceartă cu fratele său din cauza unei presupuse idile cu propria nepoată

Silviu Prigoană nu s-a prezentat la Tribunal şi a preferat să-şi trimită avocatul.