Simona Bălănescu şi Rareş Dragomir au pierdut un copil. „Inima lui nu mai bătea…”

Sotii Simona Balanescu si Rares Dragomir si-au inceput casnicia, din pacate, cu o tragedie. Cu doar cateva zile inainte de cununie, cei doi au aflat ca bebelusului din burta vedetei TV nu-i mai batea inimioara.

17 dec. 2016, 13:02

Drama prin care treceau a impresionat pe toata lumea, mai ales ca Rares a fost cel care a povestit, iar barbatul nu s-a putut abtine sa nu planga in direct, intr-o emisiune TV, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi A pierdut copilul, momente cumplite pentru o vedetă de la noi

„Vestea ca inima copilului nostru nu mai batea de doua zile, ne-a lovit in plin si pe mine si pe Simona. Ne iubim atat de mult si fericirea noastra era completa, dar la aflarea verdictului dat de medici, am ramas cu inima franta. Decizia noastra in urma acestui incident care ne-a sfasiat este sa mergem inainte cu planurile de nunta. Vom avea cununia civila sambata, 20 octombrie 2012. Dragostea noastra este acum si mai mare. Nu am renuntat la ideea de a avea un copil si vom mai incerca”, spunea atunci Rares Dragomir. El a precizat ca singura sa consolare conta in faptul ca probabil copilasul avea probleme: „Incerc sa

Citeşte şi INTERVIU Simona Bălănescu: Îmi place să ajut şi să fac mici bucurii celor din jur

Dupa acea sarcina oprita in evolutie la 12 saptamani, Simona nu si-a pierdut speranta ca va deveni mama din nou. Prezentatoarea TV mai avea un baiat de cativa anisori dintr-o alta relatie. Iar minunea s-a implinit! La un an de la tragedie, cei doi deveneau parintii unei fetite. Rebecca are astazi 3 ani, iar familia Dragomir este una extrem de fericita. Simona si Rares sunt vazuti des la evenimentele mondene impreuna si, atunci cand este cazul, sunt impreuna cu micutii Marc si Rebecca.