Simona Gheorghe, după ce l-a avut invitat pe Orban: „Cui să răspund mai întâi? Celor de la SPP? Mă sună colegi, apoi doctori.”

Ludovic Orban şi Nicuşor Dan au anunţat luni că intră în autoizolare, după ce amândoi au fost invitaţii jurnalistului Silviu Mănăstire, la B1 TV, săptămâna trecută, iar ulterior a fost depistat pozitiv la Covid 19.

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 19:01
Simona Gheorghe, după ce l-a avut invitat pe Orban: „Cui să răspund mai întâi? Celor de la SPP? Mă sună colegi, apoi doctori.”

Premierul şi noul primar al Bucureştiului au participat pentru prima dată la o emisiune împreună, după alegerile locale, duminică la România TV, gazda fiind Simona Gheorghe. Aceasta a povestit prin ce a trecut după aflarea veştii că Orban şi Nicuşor Dan s-au autoizolat.

„Isteria in pandemie duce la nebunie! Aseara am avut emisiune cu premierul Orban si cu Nicusor Dan. Am purtat masca tot timpul, mai putin cand am ajuns in platou. Distanta intre mine si ei era peste 3 m, intre ei doi un metru jumate. Dupa emisiune primesc sms: Manastire are corona. Orban fusese la el in emisiune. Bun, ma gandesc ca nu au stat bot in bot. Purtand masca si păstrând distanta, nu imi fac griji. Pai dimineata incepe isteria: rude, prieteni, cunoscuti, apropiati suna… Cui sa raspund mai inainte. Celor de la SPP care ma anuntau ca Orban s-a izolat? Dar s-a dus la Guvern! Ma suna colegi, apoi doctori: hai sa te testezi! Trebuie sa te izolezi! Unii ma intrebau: ai febra? Doamne, Doamne…Cea mai tare a fost faza: iti trimit un megatest pe care sa il poti face acasa, sa nu spui nimanui! Toti o sa trecem prin virusul asta mai devreme sau mai tarziu. Keep calm!”, a scris Simona Gheorghe pe Facebook.

Citeşte şi: Ludovic Orban, testat NEGATIV pentru COVID-19. Premierul rămâne în izolare