Simona Gherghe, schimb de mesaje cu Sorin Oprescu pe tema panoului „Cureşti”. VIDEO

Simona Gherghe nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Aşa a făcut şi de curând, când i-a atras atenţia primarului Sorin Oprescu, pentru neglijenţa faţă de Bucureşti. Fiindcă şi-a dorit nespus de mult un răspuns din partea acestuia, cu privire la acest subiect, primarului Capitalei i-a trimis o scrisoare. În direct la România TV, la emisiunea Ora de vârf, moderată de Ionela Năstase, Sorin Oprescu i-a răspuns moderatoarei de la Acces Direct. 

RomaniaTV.net
20 iul. 2015, 09:33

Simona Gherghe a reşit să-l facă pe actulul primar al Capitalei, Sorin Oprescu să repare anumite lucruri stricate din punctele strategice ale Capitalei.

Mai exact, după materialul de pe blogul personal, în care Simona Gherghe îi făcea observaţie lui Sorin Oprescu, acum aceasta şi-a anunţat prietenii virtuali că Sorin Oprescu i-a trimis un răspuns la sesizarea sa.

„Nu am văzut, doamnă. Avea dreptate, m-am interesat. L-am trimis pe responsabilul de străzi să le dea jos, să le cureţe. Dovada cea mai bună e că i-am scris, pe cuvânt că i-am scris, nu rămân insensibil…Are în mine un partener”, a declarat Sorin Oprescu în exclusivitate la România TV, prezentând scrisoarea publicată ulterior şi de Simona Gherghe pe blogul perosnal. 

Simona Gherghe a făcut anunţul pe blog: „A venit momentul…”

„Acum patru zile, vă arătam o imagine de la intrarea în Capitală, dinspre Otopeni. De pe panoul de semnalizare, lipseau două litere. „Graţie” acestei nefericite întâmplări, dragul nostru oraş se numea… Cureşti. Speram, atunci, că imaginea să ajungă cumva la Sorin Oprescu.

Ei bine, minunea s-a produs! Mai mult, se întâmplă şi lucruri. Deja toate literele au fost date jos, iar capitala îşi va recăpăta, conform primarului, numele de botez. Promit, la rândul meu, să revin cu o fotografie, în momentul în care greşeala va fi remediată complet. Nu am salvat lumea, dar micile schimbări fac marile transformări. Şi este prima victorie a blogului. Nu vă ascund că sunt încântată. Îi mulţumesc domnului primar Oprescu pentru că este atent la ce scriem în online. În ceea ce mă priveşte, îl asigur că voi ramane la fel de vigilentă”, a scris Simona Gherghe pe blog.

Citeşte şi  Simona Gherghe, CRITICI DURE la adresa organizatorilor concertului Robbie Williams: „Un dezastru…”

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ