Simona Gherghe atacată pe Facebook. A intervenit şi Leonard Miron: „Au primit bani pentru covid”

Simona Gherghe este indignată de amploarea pe care a luat-o zvonul că se dau bani pentru a se declara, în cazul unor decese, că au fost cauzate de coronavirus. Fosta prezentatoare de la "Acces direct", de pe Antena 1, a postat pe Facebook mesajul său.

RomaniaTV.net
11 iul. 2020, 15:53
Simona Gherghe atacată pe Facebook. A intervenit şi Leonard Miron: „Au primit bani pentru covid”

„698. Înțeleg de la unii că există altii care au rude/prieteni/cunoștințe care „au primit bani să declare că s-au imbolnavit de Covid sau să-și declare rudele moarte de Covid”(!!!!) De la cine au primit nu se spune. Vreau și eu să vorbesc cu o rudă/un prieten/o cunoștință. Să VORBESC, nu „am auzit io…” Hai să demontăm cel mai frecvent fake news legat de Covid!”, a scris Simona Gherghe pe rețeaua de socializare.

Un val de mesaje s-a dezlănțuit pe pagina Simonei, unii au aprobat-o, alții au pus-o la zid. Între ei, fostul prezentator, Leonard Miron. El i-a luat apărarea Simonei Gherghe. „Demontăm sau investigăm? De unde știi că e fake news dacă abia acum colectezi informațiile?”, „Mai degrabă ai putea investiga, nu musai demonta, nu porni cu „NU” în față. Investighează, apoi poți demonta această idee, nu fake news”.

Citeşte şi: Atenţie maximă! Care este obiectul din restaurant pe care nu trebuie să puneţi mâna niciodată

„Tatăl unui cunoscut a decedat la spital, fiind bolnav de cancer, iar la final când i s-au eliberat actele necesare, medicii au trecut pe hârtii pe lângă cancer și covid… Fiul decedatului, persoana care în trecut a avut o funcție importanta, a umblat, a vorbit stanga, dreapta și într-un final i s-a eliberat o alta hârtie în care scria exact cauza morții…. Si a reușit sa facă în asa fel încât tatăl său să fie primit în capela și să i se țină slujba de înmormântare. Țin să precizez ca i s-a făcut decedatului testul de covid cu câteva zile înainte în alt spital și a ieșit negativ”, sunt trei dintre mesajele care o contrează pe Simona.

Citeşte şi: Nelu Tătaru, explicaţii despre creşterea alarmantă a numărului de infecţii cu coronavirus: „Poate că ne-am relaxat un pic cam repede”

Au fost și persoane care au sărit în apărarea fostei prezentatoare de la Antena 1. Între acestea, Leonard Miron.

„Nu te mai chinui că e de pomană. De ignoranță și prostie poți scăpa doar dacă vrei. Nu e așa unilateral. Citesc comentariile la postarea ta și mă uimesc. Citesc profilul celor care au comentat și-mi trece uimirea. QED”, a scris Leonard Miron.