Simona Gherghe, probleme cu micuţa Ana în vacanța în Grecia. Ce a pățit fiica vedetei: „Am mers la doi medici”

Simona Gherghe a plecat în vacanţă, în Grecia, după finala sezonului cinci de la "Mireasa", dar a avut parte de o surpriză neplăcută după ce fiica ei a început să se simtă rău.

26 iul. 2022, 08:57
Simona Gherghe, probleme cu micuţa Ana în vacanța în Grecia. Ce a pățit fiica vedetei: „Am mers la doi medici”
Simona Gherghe, probleme cu micuţa Ana în vacanța în Grecia

Simona Gherghe, probleme cu micuţa Ana în vacanța în Grecia. Prezentatoarea TV a fost nevoită să o ducă pe Ana la medic, pentru consultații, după ce fetiţa a început să se simtă rău. Ana a avut febră mai bine de 24 de ore, iar vedeta s-a speriat! „E așa de simplu, uneori… Nu e nevoie decât de îmbrățișarea asta. De noi patru, împreună. Cât am tânjit după vacanța asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu așa ușor. Uite, de-abia ne-am liniștit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră”, a scris Simona Gherghe pe Instagram, în dreptul unei imagini cu soțul ei și cu cei doi copii.

Simona Gherghe intervine în scandalul care a împărţit România în două. „Copiii sunt victimele în povestea asta”

Simona Gherghe a mers la doi medici pentru a afla ce se întâmplă cu fiica sa, iar diagnosticul pus a fost de amigdalită acută. „Suntem în Grecia, am mers la doi medici aici, după teste și consultații, am găsit și cauza: amigdalită acută. Deja e bine, veselă, cum o știm, cu sare-n păr și greu de scos din apă, ca toți copiii”, a mai scris prezentatoarea de la „Mireasa”.

Simona Gherghe, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei: „Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere”

Sezonul 6 din „Mireasa” va debuta probabil în luna august, asta după ce pe 18 iulie a avut loc marea finală a celui actual. S-a discutat mult dacă să se mute producția în străinătate cu totul sau să continue în România. Simona Gherghe nici nu vrea să ia în calcul posibilitatea de a modera show-ul în afara țării!