SIMONA HALEP, ajutată de ION ŢIRIAC să câştige la Dubai. Secretele pe care le-a învăţat Simona

Simona Halep a câştigat la Dubai al doilea său turneu WTA din 2015 şi, totodată, al zecelea al carierei. Performanţele de excepţie ale Simonei i se datorează în mare măsură lui Ion Ţiriac, care i-a dezvăluit acestei nişte secrete a căror aplicabilitate s-a dovedit eficientă în jocul cu adversarele mai înalte.

23 feb. 2015, 10:14
SIMONA HALEP, ajutată de ION ŢIRIAC să câştige la Dubai. Secretele pe care le-a învăţat Simona

Simona Halep colaborează strâns cu Ion Ţiriac, iar o parte din succesele obţinute de sportivă în circuitul WTA i se datorează şi omului de afaceri. Dumitru Hărădău, fostul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tenis, a explicat pentru ziarulring.ro avantajele acestei colaborări pentru Simona.

Citeşte şi CEL MAI TARE FAN al Simonei Halep. Gestul este FABULOS. De ce a luat AMENDĂ înainte de finala de la Dubai FOTO

Nu cred că există în lume un tenismen sau o tenismenă cu un joc de picioare mai bun decât al lui Halep. Lumea urmăreşte, în general, partea de sus a corpului unui jucător, umerii, capul etc. La fel de important este jocul de picioare şi toate loviturile bune ale Simonei vin după ce ea sare de pe ambele picioare. Ion Ţiriac a învăţat-o.

Am avut o discuţie cu ea la Galaţi şi mi-a mărturisit că Ţiriac a învăţat-o aceste secrete. Până atunci, după ce servea, era statică. De când a început să colaboreze cu Ion, de la ora 9.00 o vedeai mereu pe teren, exersând serviciul şi jocul de picioare. Ţiriac a fost cel mai bun jucător din lume în 1977 şi 1978, perioadă în care îl antrena pe Guillermo Villas la jocul de picioare„, spus Dumitru Hărădău.

Citeşte şi SIMONA HALEP a revenit pe locul 3 în lume. Când se întoarce Halep în circutul WTA

Simona Halep a câştigat sâmbătă turneului de la Dubai, al doilea său succes în circuitul WTA în 2015, ea recăpătându-şi locul 3 în clasamentul WTA.