Simona Halep, apel către români. Gest impresionant al marii campioane

Simona Halep se implică în lupta împotriva coronavirusului. Sportiva a donat bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor medicale necesare în spitalele din Constanța și București.

RomaniaTV.net
17 mart. 2020, 13:38
Simona Halep, apel către români. Gest impresionant al marii campioane

Simona Halep se află în România şi a fost nevoită să ia o pauză din cauza suspendării circuitului WTA. Sportiva a făcut un anunţ pe Facebook, prin care şi-a arătat disponibilitatea de a-i ajuta pe români în lupta cu epidemia de coronavirus.

Simona Halep, afectată de CORONAVIRUS. Întreg sezonul de tenis, ÎN PERICOL

„Din păcate, traversăm cu toţii o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de alta parte şi ocazia perfectă să arătăm că ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe să trateze şi să salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general”, a scris Simona Halep pe Facebook.

Ilie Năstase, panicat din cauza coronavirusului. Unde s-a „ascuns” împreună cu soţia lui: „În această perioadă stăm aici”

„Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!”, a mai scris SImona Halep. 


loading...
Partenerii noștri