Simona Halep, înaintea semifinalei Fed Cup: Am emoţii, dar este normal. Acum trebuie să intru pe teren şi să-mi fac treaba

Simona Halep a declarat, vineri, că are emoţii înainte de startul semifinalei de Fed Cup cu Franţa, dar se simte bine şi este "pusă pe treabă", astfel că îşi doreşte mult să câştige cele două meciuri de simplu pe care le va juca la Rouen.

RomaniaTV.net
19 apr. 2019, 11:47
Simona Halep, înaintea semifinalei Fed Cup: Am emoţii, dar este normal. Acum trebuie să intru pe teren şi să-mi fac treaba

„Mă simt foarte bine. Sunt bucuroasă că sunt aptă de joc sută la sută. Toate condiţiile sunt bune, acum trebuie să intru pe teren şi să-mi fac treaba. Am emoţii, dar este normal şi este bine, pentru că sunt destul de concentrată şi pusă pe treabă. Îmi doresc tare mult să câştig cele două puncte, dar am încredere şi în celelalte fete. Nu contează scorul, contează să câştigăm”, a spus Simona Halep la Digi Sport.

LIVE FRANTA ROMANIA FED CUP. Unde vezi în direct la TV întâlnirea FRANTA – ROMANIA

Ea a precizat că meciul cu Kristina Mladenovic, jucătoare pe care a învins-o în 2017 în finală la Madrid, va fi dificil. „Mă simt mai încrezătoare faţă de atunci. Dar va fi dificil şi diferit, fiind vorba acum de Fed Cup”.

Halep a menţionat şi confruntarea dintre Mihaela Buzărnescu şi Caroline Garcia: „Jocul Mihaelei este potrivit pentru Garcia ca să o învingă”.

Simona Halep o va înfrunta pe Kristina Mladenovic în primul meci de simplu al întâlnirii România – Franţa din cadrul semifinalelor Fed Cup. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00 (ora României).

SIMONA HALEP KRISTINA MLADENOVIC (ora 15:00) LIVE STREAM VIDEO în primul meci din semifinala FED CUP FRANTA ROMANIA

În cel de-al doilea meci de simplu de sâmbătă, Mihaela Buzărnescu (30 WTA) o va întâlni pe Caroline Garcia (21 WTA).

Duminică, de la ora 14:00, se va disputa partida Simona Halep – Caroline Garcia, urmată de partida dintre Mihaela Buzărnescu – Kristina Mladenovic şi de partida de dublu dintre perechile Garcia/Mladenovic – Irina Begu/Monica Niculescu. 

România şi Franţa se vor înfrunta pe 20 şi 21 aprilie, la Rouen, în Kindarena, pe zgură, în semifinalele Fed Cup. Echipa Franţei este compusă din Alize Cornet, Caroline Garcia, Pauline Parmentier, Kristina Mladenovic şi Fiona Ferro. Din echipa României fac partea Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.