Simona Halep o întâlneşte pe Marta Kostyuk în semifinalele Transylvania Open. Programul de sâmbătă şi transmisiile TV: alte trei românce joacă pentru un loc în finală

Organizatorii turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca au anunțat programul zilei de sâmbătă, atunci când sunt programate semifinalele, atât la simplu, cât și la dublu.

29 oct. 2021, 22:57
Simona Halep o întâlneşte pe Marta Kostyuk în semifinalele Transylvania Open. Programul de sâmbătă şi transmisiile TV: alte trei românce joacă pentru un loc în finală

Simona Halep o întâlneşte pe Marta Kostyuk în semifinalele Transylvania Open. Organizatorii turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca au anunțat programul zilei de sâmbătă, atunci când sunt programate semifinalele, atât la simplu, cât și la dublu.

Simona Halep o întâlneşte pe Marta Kostyuk în semifinalele Transylvania Open

Simona Halep, principala favorită, va evolua, sâmbătă, nu mai devreme de ora 17_00, cu ucraineanca Marta Kostyuk, cea care a eliminat-o în „sferturi” pe Emma Răducanu. În primul meci al zilei, de la ora 13:00, are loc meciul de dublu din semifinale dintre perechea Irina Begu / Andreea Mitu şi Irina Bara / Ekaterine Gorgodze (România / Georgia). Cealalată semifinală de simplu, dintre Rebecca Peterson şi Anett Kontaveit, va avea loc nu mai devreme de ora 15:00.

Emma Răducanu ratează întâlnirea cu Simona Halep. A fost spulberată de Marta Kostyuk în „sferturi” la Transylvania Open

Simona Halep a declarat, vineri, după ce a învins-o pe Jaqueline Cristian în sferturile de finală ale Transylvania Open, că a mai simţit dureri la spate după accidentarea suferită în partida precedentă, dar în general a fost mult mai bine. „Este vorba despre tenis, am încercat să dau totul astăzi, am fost motivată, am fost bucuroasă să fiu pe teren, mi-am tratat spatele seara trecută şi azi dimineaţă şi m-am simţit mai bine. Sunt foarte fericită că am câştigat şi am trecut în semifinale. A fost mult mai bine (n.r. – spatele), am simţit un pic la rever, chiar de la antrenament, dar sunt obişnuită cu această durere şi ştiu cum să mă descurc cu ea. Am încercat să uit de ea şi doar să mă bucur de tenis şi sunt cu adevărat mândră de performanţa mea de astăzi. A fost un meci greu, cu o adversară dificilă, solidă, puternică şi are un viitor strălucitor”, a declarat Simona Halep.