Simona Halep, primul anunţ oficial despre noul antrenor. „Îmi place ca persoană”

Simona Halep a vorbit, la conferionţa de presă de după meciul cu Serena Williams, despre cooptarea în echipa sa a antrenorului belgian Thierry van Cleemput.

21 ian. 2019, 14:15
Simona Halep, primul anunţ oficial despre noul antrenor. „Îmi place ca persoană”

Simona Halep a precizat ca Thierry van Cleemput nu este momentan antrenor permanent, pentru  doreste sa-l cunoasca mai bine.

„Vorbim, dar nu este oficial antrenorul meu. Vom vedea. Nu am nicio legatura cu despartirea lui de David Goffin. Imi place ca persoana, ca antrenor. Nu am decis inca nimic, doar discutam si incercam sa ne cunoastem. Am vorbit aici, nu a fost nimic inainte. Am vazut ca s-a despartit de David Goffin si atunci am vorbit”, a spus Simona Halep.

Conform presei internationale, Thierry van Cleemput va fi in perioada de proba la turneele de la Dubai si Doha.

Programul Simonei Halep după Australian Open. Care sunt noile ţinte ale româncei aflată încă pe locul 1 în lume

Antrenor din 1993, belgianul nascut la Binche l-a pregatit in ultimii cinci ani David Goffin, colaborare incheiata chiar saptamana trecuta dupa eliminarea tenismenului in varsta de 28 de ani de la Melbourne. Inainte de startul colaborarii cu David Goffin, Thierry Van Cleemput a mai lucrat cu Olivier Rochus (1993-1997) si Steve Darcis (2011-2012), in timp ce in perioada 2002-2005 a fost in staff-ul echipei de Cupa Davis a Belgiei.

Simona Halep a fost pregatita in ultimii patru ani de Darren Cahill.