Simona Halep s-a resemnat. „Nu cred că se va mai juca tenis în acest an!”

Simona Halep (28 de ani, locul 2 WTA) este în autoizolare la domiciliu şi profită din plin de timpul petrecut alături de familie şi de apropiaţi.

10 apr. 2020, 05:55
Simona Halep s-a resemnat. „Nu cred că se va mai juca tenis în acest an!”

Simona Halep crede că nu vom mai avea parte de tenis în acest an, deși speră ca totuși ca în septembrie să revină în circuit.

WTA le plăteşte pe jucătoarele care stau acasă. Câţi bani va primi Simona Halep

„Până în august nu se joacă nimic. Nu știu dacă în America se va mai juca pentru că sunt greutăți destul de mari acolo, legate de sănătate. Realist, realist… foarte realist acum, eu nu cred că se va mai juca anul acesta, dar îmi doresc foarte, foarte mult ca prin septembrie să începem din nou să jucăm”, a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

Simona Halep, în stare de şoc! „Nu am putut să-mi imaginez aşa ceva niciodată!”

Simona Halep profită deocamdată din plin de timpul avut la dispoziție pentru a face lucruri la care până acum doar visa.

„Este foarte bine, crede-mă, să te trezești dimineața fără alarmă. Chiar mi s-a spus că e periculos, pentru că mă voi obișnui asa, dar nu se pune problema de așa ceva. Dar, mă bucur din plin că pot avea o viață normală, diferită față de cea de până acum”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep se antrenează în sufragerie. Imagini fabuloase cu fostul lider mondial VIDEO

Simona Halep nu a mai jucat tenis de pe 22 februarie, când a câștigat turneul de la Dubai, după finală cu Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6 (5).

„Trebuie să ascultăm ce spun experții. Să stăm acasă, în siguranța. Tenisul nu este totul, în viața mea. Am avut mulți ani în care a fost o prioritate și încă mai este”, a mai spus Simona Halep.