Simona Halep şi Toni Iuruc au stabilit DATA NUNŢII. Când şi unde va avea loc MARELE EVENIMENT

Simona Halep și Toni Iuruc au petrecut luna de miere în Insulele Maldive, în America şi în Europa, ocazie cu care au stabilit şi ultimele detalii ale nunţii.

17 nov. 2019, 14:02
Simona Halep şi Toni Iuruc au stabilit DATA NUNŢII. Când şi unde va avea loc MARELE EVENIMENT

Simona Halep şi Toni Iuric se vor căsători în 2020, în luna septembrie, după US Open. Evenimentul va avea loc la un restaurant din Constanța, organizat conform tradițiilor machedonești. La nuntă vor fi prezente toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, în total fiind aproape 1.000 de invitați.

Simona Halep şi-a exasperat iubitul în vacanţă. Cum îl chinuieşte zilnic pe Toni Iuruc FOTO

Simona Halep a declarat în repetate rânduri că își dorește să devină mamă, iar Toni Iuruc este, de asemenea, nerăbdător să devină tată.

„Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani, vor deveni părinți abia când ea va face un pas înapoi din lumea sportului pentru a se dedica familiei, iar Toni a fost de acord să o sprijine la maximum pentru ca ea să fie aptă să mai câștige, așa cum își dorește, turnee importante”, a spus o apropiată a celor doi pentru wowbiz.ro.

Simona Halep, în vacanţă pe o insulă exotică. Mesajul transmis de Simona şi pozele postate de aceasta FOTO

Ceremonia de nuntă va fi una la care vor participa câteva sute de persoane, acesta fiind, de altfel, singurul lucru care a fost mai dificil de rezolvat, fiind puține restaurante care pot găzdui o asemenea mare de oameni: „Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia de mireasă şi costumul de mire”.