SIMONA HALEP, mesaj EMOŢIONANT pentru ROMÂNI după FINALA PIERDUTĂ la Roland Garros

SIMONA HALEP a pierdut, sâmbătă, finala turneului de la Roland Garros, scor 4-6, 7-6, 4-6 cu Maria Sharapova, dar performanţa de la Paris a urcat-o pe locul 3 WTA. SIMONA HALEP a avut un mesaj impresionant pentru ROMÂNI. Simona Halep le-a mulţumit spectatorilor şi în limba franceză, spunând că doreşte să revină cât mai curând la Paris.

RomaniaTV.net
07 iun. 2014, 16:42
SIMONA HALEP, mesaj EMOŢIONANT pentru ROMÂNI după FINALA PIERDUTĂ la Roland Garros

SIMONA HALEP. „Este primul meu speech, pentru că sunt la prima finală de Grand Slam, asa ca sunt destul de emoţionată. O felicit pe Maria Sharapova, a jucat foarte bine. Am avut două săptămâni incredibile. Mă bucur că aţi venit şi m-aţi susţinut la fiecare meci. Vreau să le mulţumesc mai ales românilor, ştiu că foarte multă lume din România mă urmăreşte chiar acum. Vă mulţumesc din inimă că aţi fost alături de mine”, a spus SIMONA HALEP la festivitatea de premiere.

„Mulţumesc familiei mele, părinţilor mei, echipei mele care a făcut o treabă excelentă, prietenilor mei. A fost prima mea finală şi sper că vor mai veni şi altele”, a mai spus SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP a pierdut FINALA la ROLAND GARROS: 4-6, 7-6, 4-6 cu MARIA SHARAPOVA, dar este pe locul 3 în lume

SIMONA HALEP i-a surprins şi pe francezi, cu câteva cuvinte în limba lor.

„Vă mulţumesc pentru suţinere, aţi fost fomidabili. Abia aştept să revin cât mai repede aici”, a încheiat SIMONA HALEP.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că a avut două săptămâni incredibile la Paris, unde a jucat sâmbătă prima sa finală de Mare Şlem, la Roland Garros, pierdută în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

”Am avut două săptămâni incredibile aici, un turneu incredibil, am jucat cel mai bun tenis al meu. Mă bucur că aţi venit şi m-aţi susţinut la fiecare meci pe care l-am disputat. Vreau să vă mulţumesc tuturor, dar mai ales românilor din tribune. Ştiu că multă lume din România mă urmăreşte în acest moment, vă mulţumesc pentru susţinere”, a spus Simona către spectatori, imediat după încheierea finalei, câştigată de Şarapova cu 6-4, 6-7 (5), 6-4.

”Echipa, familia, prietenii au făcut o treabă minunată în timpul turneului, împreună am făcut lucruri deosebite. A fost prima finală, sper să nu fie şi ultima. Le mulţumesc părinţilor mei, îi iubesc. A fost prima mea finală, nu ştiu să exprim ceea ce simt. Vă mulţumesc şi vă iubesc”, a mai spus românca de 22 de ani, care de luni va deveni numărul trei mondial.