Simona Sensual, de nerecunoscut într-o emisiune TV. Prezentatorul, luat prin surprindere. FOTO

Simona Sensual nu mai arată deloc ca înainte. Simona s-a vopsit şatenă şi s-a prezentat la o emisiune cu un aspect total neîngrijit, fiind greu de recunoscut.

RomaniaTV.net
14 ian. 2015, 12:34

Simona Sensual nu mai este bomba sexi pe care o recunoştea toată lumea, scrie spynews.ro. Fostul model a apărut în faţa micilor ecrene cu un look horror, având părul ciufulit şi faţa umflată de somn.

Citeşte şi Sexy la televizor, dar evlavioase în realitate. Care sunt vedetele ce NU FAC SEX şi ţin POST VIDEO

Simona vorbit de faptul că nu mai vrea să fie numită „Sensual”, ci vrea să i se zică pe numele ei de familie, şi anume Suhoi. În plus, Simona a povestit cu ce se ocupă acum şi care sunt planurile ei de viitor.

Citeşte şi Vedete de la noi, prinse făcând SEX în PUBLIC. Imaginile cu ele au făcut înconjurul lumii

„Am pus capăt unei perioade mai agitate şi mi-am găsit fericirea în alte activităţi. Am un atelier de croitorie. Eu le-am dat un imbold şi altora. Sunt mulţumită de treaba asta. Îmi cer scuze că sunt umflată, abia m-am trezit din somn! Mi-am schimbat culoarea la păr, nu mă mai regăsesc în blond, nu mă mai machiez aşa mult. Sunt mai naturală. Dacă nu mai cânt şi nu mai sunt model, vreau să nu mi se zică , ci să mi se zică Suhoi. Nu e rău să fii senzual, dar acum mai eşti şi gospodină. Vreau să fiu mămică, nu contează ce va fi!”, a declarat Simona Sensual.