Simona Ţăranu dezvăluie secretul siluetei perfecte. Alimentul la care a renunţat de peste 10 ani: „În afară de asta, mănânc orice!” GALERIE FOTO

Simona Țăranu, prezentatoarea știrilor de la Digi Sport, a dezvăluit cum reușește să-și mențină forma de invidiat. În vârstă de 34 de ani, vedeta a renunţat la un singur aliment de mai bine de 10 ani.

12 ian. 2023, 10:37

Simona Ţăranu dezvăluie secretul siluetei sale perfecte. Prezentatoarea TV a dezvăluit că nu mănâncă niciodată după ora 18:00, dar și că petrece mult timp în sala de fitness improvizată de acasă. Mai mult, a precizat că n-a mai mâncat carne de mai bine de 10 ani.

Citeşte şi: Diana Munteanu arată demenţial la 43 de ani. Cum îşi menţine silueta fosta soţie a lui Claudiu Niculescu

„Fac sport mult, acasă. Am bandă, am bicicletă. Am gantere reglabile. Mănânc porții foarte mici. În afară de carne – nu mănânc carne de mai bine de 11 ani – mănânc cam orice. Și încerc să nu mănânc după ora 18:00. Când seara mănânc ceva mai greoi sau nepotrivit, a doua zi am grijă să reglez cumva din alimentație. Mănânc orice, dar cu limită. Și am redus foarte mult zahărul”, a spus Simona Țăranu pentru Fanatik.

Citeşte şi: Andreea Hanca a slăbit 10 kilograme într-o lună. Blondina a dezvăluit secretul: „Evit să mănânc aceste alimente”

Simona Țăranu a urmat cursurile Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Piatra Neamţ, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a studiat Cinematografie şi Televiziune la Universitatea Media. Vedeta a povestit ce a pățit la un interviu de angajare la o televiziune: „Am ajuns la Digi, n-a fost ușor. Înainte am ajuns la o altă televiziune, mult mai mare pe atunci, m-am dus modest îmbrăcată. Mi-am luat o cămășuță, o pereche de blugi, niște pantofi fără toc, mi-am prins părul. Am dat o probă, nu știam ce caut acolo, pentru că au venit fete foarte frumoase, înalte, cu rochițe, poșete. Când mă uitam, am zis că efectiv sunt fata de la țară. Am dat proba, m-am dus la redactorul-șef, m-a chemat în birou, și mi-a zis: îmi pare rău că ești profi, dar nu ești sexy!”.