Simona Traşcă şi Peter Kai şi-au spus „ADIO”

Când credea că în sfârşit şi-a găsit sufletul pereche, Simona Traşcă a primit o veste care i-a schimbat complet viaţa. După ce a aflat că iubitul ei are o problemă gravă de sănătate şi trebuie să se întoarcă la el în ţară pentru o operaţie, recent, Simona Traşcă a aflat că recuperarea iubitului ei va dura foarte mult timp, fapt care i-a determinat să pună capăt relaţiei pe care o aveau de câteva luni.

RomaniaTV.net
23 mart. 2015, 14:31
Simona Traşcă şi Peter Kai şi-au spus „ADIO”

Reţeta suferinţei Simonei Traşcă pare să fie mereu aceeaşi. Mai exact, la începutul fiecărei relaţii, Simona Traşcă îşi dăruieşte sufletul partenerului, iar după ceva timp, partenerul ei face ceva şi o dezamăgeşte profund pe fosta asistentă TV, care pe moment nu mai vrea să audă de relaţii, dar asta până când destinul decide ca povestea să se reia.

Simona Traşcă, DEZVĂLUIRI incendiare despre PRIMA noapte de AMOR cu NOUL său IUBIT

Simona Traşcă avea o relaţie de câteva luni cu un tânăr libanez, care din păcate avea o gravă problemă de sănătate şi a trebuit să se întparcă de urgenţă şa eş în ţară. Cu toate că a sperat că relaţia va merge la distanţă, până când Peter Kai se va însănătoşii, Simona Traşcă a aflat că acest moment este unul departe de a se întâmpla prea curând, aşa că amândoi au decis să pună capăt relaţiei.

În exclusivitate pentru SpyNews, Simona Traşcă a declarat că: „M-a anunțat că va veni o dată, maxim de două ori pe an, în România. Mi-a propus să las totul aici și să mă mut la el, dar eu nu pot face așa ceva. De aceea, în urma discuțiilor pe care le-am avut cu el am decis că este mai bine pentru amândoi să ne despărțim, nu mai pot așa.

Simona Traşcă, plină de vânătăi. Blonda a fost bătută de iubit?

Am hotărât împreună că această relație nu are niciun viitor. M-am înșelat crezând că o relație la distanță va merge. Asta nu înseamnă că nu au fost sau că nu mai există sentimente. Probabil nu au fost destul de puternice încât unul dintre noi să renunțe la viața lui, la familie, la țară, la totul pentru celălalt. Am crezut, la început, în această relație așa cum am crezut și în celălalte.

Nu vreau să fiu etichetată greșit, am încercat, chiar îmi doresc să găsesc un băiat ok cu care să-mi întemeiez o familie și am sperat în fiecare relație, însă nu a fost să fie. Cred că este o greșeală faptul că îmi mediatizez relațiile, mai ales că oamenii judecă după aparențe. Vreau să stau o perioadă singură, să mă regăsesc și să îmi pun gândurile în ordine. Mi-am promis că, pe viitor, voi fi mai atentă. Oricum, între mine și peter a rămas o frumoasă prietenie, nu mai suntem împreună, dar vorbim tot timpul”.

Citeşte şi  SIMONA TRAŞCĂ este DISTRUSĂ. Iubitul ei este grav bolnav