SINUCIDERE la Curtea Supremă. Un deţinut s-a spânzurat în arest

Un bărbat cercetat pentru pedofilie s-a spânzurat în arestul Curţii Supreme. Deţinutul avea 43 de ani, informează România TV.

RomaniaTV.net
16 mai 2012, 11:57
SINUCIDERE la Curtea Supremă. Un deţinut s-a spânzurat în arest

Deţinutul se afla în beciul sediului Curţii Supreme şi din primele informaţii se pare că s-a spânzurat cu un şiret de clanţa uşii. La faţa locului a sosit o ambulanţă, iar medicii au intrat în fugă în sediu, în speranţa că vor încerca să-l resusciteze.

Alis Grasu, manager la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti a declarat, la România TV, că medicii de pe Salvare au încercat manevre de resuscitare, însă fără rezultat: „A fost găsit un bărbat spânzurat, s-au efectuat manevre de resuscitare la care însă nu a răspuns, iar în urmă cu câteva minute s-a confirmat decesul”.

Potrivit MEDIAFAX, bărbatul era un deţinut de la Penitenciarul Bucureşti Rahova, el venind însoţit la ICCJ. Mai mult, potrivit regulamentului, poliţiştii de penitenciar nu au voie să-i scape din ochi pe arestaţi.

Tânărul era cercetat pentru pedofilie şi urma să fie audiat de judecători, însă nu a mai apucat să se prezinte în faţa acestora. El era acuzat că ar fi violat o fetiţă de 9 ani care îi era vecină.