Situaţia gravă cu care s-a confruntat Vlăduţa Lupău după ce a născut. „Este cea mai mare boală a mea în prezent!”

Vlăduța Lupău s-a confruntat cu depresia postnatală, la fel ca multe alte mămici. Artista a dezvăluit că a fost doar o formă ușoară, de care a reușit să scape în doar câteva zile.

12 oct. 2022, 16:16
Situaţia gravă cu care s-a confruntat Vlăduţa Lupău după ce a născut. „Este cea mai mare boală a mea în prezent!”
Situaţia gravă cu care s-a confruntat Vlăduţa Lupău după ce a născut

Situaţia gravă cu care s-a confruntat Vlăduţa Lupău după ce a născut. Artista a vorbit despre lupta cu depresia postnatală pentru VIVA!. „În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc, că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte, mă apuca plânsul din orice. Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă și am avut noroc că Adi (n.r. – soţul artistei, Adrian Rus) mă înțelegea și încerca să mă ajute, să stea de vorbă cu mine, să mă asigure că totul este și va fi bine, și că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat. Despre oboseală ce să zic? V-am zis și mai devreme, este cea mai mare boală a mea în prezent”, a dezvăluit Vlăduţa Lupău.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău susţine alăptarea în public: „Eu stau la mașină și mă mulg, ca să nu explodeze sânii”

Vedeta a dat detalii şi despre naştere: „Din păcate, nu am reușit să nasc natural, așa cum mi-am propus, însă știe toată lumea care mă cunoaște că am vrut și că am încercat. Eram și sunt în continuare contra nașterilor programate fără a avea o cauză medicală. Nu sunt de acord ca eu să îmi aleg ziua în care nasc în funcție de ce număr îmi place mie sau în funcție de ce citesc eu în numerologie că ar fi OK. Nu! Dumnezeu a decis când a pus suflet în pântecele meu, Dumnezeu decide ziua în care sufletul vine pe lume. Nu eu ca om!”.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău, botez cu sute de invitaţi. Micuţul Iair intră în rândul creştinilor VIDEO

Artista susţine că a avut noroc şi s-a refăcut repede după naştere. „M-am ridicat din pat în ziua aia și a doua zi am început să umblu prin salon cât mai des, iar din ziua a patra, când eram acasă deja, îmi ridicam bebelușul singură, iar la 13 zile mi-am reluat activitatea artistică și, credeți-mă, a fost intensă. Am și avut ambiție să nu stau să zac și m-am forțat să mă fac bine cumva. Psihic, îmi ziceam: hai că ai treabă, n-ai timp de zăcut!”, a mai spus Vlăduţa Lupău.