Situație de-a râsu’-plânsu’ la dentist. O femeie a vrut să se așeze pe scaunul stomatologic, dar a făcut contact cu podeaua

Situație de-a dreptul comică la dentist. O femeie a mers la medicul stomatolog, iar, atunci când a vrut să se așeze pe scaun, a căzut la pământ.

09 ian. 2024, 21:47
Situație de-a râsu’-plânsu’ la dentist. O femeie a vrut să se așeze pe scaunul stomatologic, dar a făcut contact cu podeaua
Situație complet neașteptată la dentist

O femeie a mers la dentist, dar nu i-a trecut nicio clipă prin minte că s-ar putea întâmpla una ca asta. Totul a fost filmat, iar imaginile comice au ajuns în mediul online, unde au făcut deliciul internauților.

Citește și: Un internaut a rămas șocat când a intrat într-un supermarket. Videoclipul de pe TikTok care a stârnit controverse. ”E de la taxa pe zahăr”

Atunci când a vrut să se așeze pe scaunul stomatologic, femeia s-a pus invers și, având încredere că va fi susținută de spătar, s-a lăsat pe spate fără nicio grijă. Dar, din păcate pentru ea și din fericire pentru cei care s-au amuzat de situație, a ajuns direct pe podea, cu picioarele în sus.

@antoanetadragusanuOare e prima ei vizita la medicul stomatolog? 🤣♬ sunet original – Antoaneta Drăguș

„Oare e prima ei vizită la medicul stomatolog?”, 

se întreabă persoana care a postat videoclipul pe platforma TikTok.

Citește și: Cum a reușit o elevă din Iași să câștige aproape 3.000 de lei din TikTok, într-o singură noapte: „Nu am mai mers la școală de somn, dar a meritat”

Asistenta, vizibil speriată, s-a repezit să o ajute pe pacienta care a căzut victimă unei situații de-a dreptul penibile. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar femeia a reușit să se ridice de una singură de pe podea. Cu siguranță nu mulți se pot „lăuda” cu o astfel de experiență la dentist.