Situaţie dramatică în Prahova.Tânără mamă caută pe internet familie adoptivă pentru fiica ei

O tânără de 22 de ani caută pe internet părinţi adoptivi pentru fiica abia născută. Ea susţine că familia o forţează să renunţe la copil fiindcă mai are doi acasă. Povestea a devenit virală pe reţelele de socializare. Mai multe familii s-au arătat deja interesate să înfieze copila.

RomaniaTV.net
11 ian. 2017, 09:06
Situaţie dramatică în Prahova.Tânără mamă caută pe internet familie adoptivă pentru fiica ei

Tânăra de 22 de ani a născut o fetiţă perfect sănătoasă pe 4 ianuarie, la Spitalul din Câmpina. Părinţii ar fi ameninţat-o că dacă vine acasă cu cel de-al treilea copil, nu-i vor mai acorda niciun sprijin.

Nu doar părinţii i-au întors spatele tinerei mame. Partenerul ei nu şi-a recunoscut copilul. Disperată, fata a cerut ajutorul unui blogger care a făcut publică întreaga poveste.

Cazul a ajuns în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului care face tot ce se poate ca bebeluşul să rămână cât mai aproape de mamă.Ducă nici rudele mamei biologice nu vor să o înfieze pe copilă, ea va fi preluată de un asistent maternal, până la momentul adopţiei.

Citeşte şi A pierdut 17 sarcini, a avut cancer şi a crezut că nu va naşte niciodată un copil. Povestea unei mame care în 9 luni a născut 4 copii