Situaţie ULUITOARE în cazul sirianului ucis de soţie şi abandonat în Bucureşti, în portbagajul unei maşini

Situaţie incredibilă în cazul sirianului descoperit mort în portbagajul unei maşini. Trupul bărbatului se află şi acum la IML pentru că nimeni nu a venit să-l ridice. Soţia lui se află în spatele gratiilor, după ce a recunoscut că l-am omorât împreună cu amantul ei. Statul român nu îl poate îngropa pentru că are cetăţenie străină.

RomaniaTV.net
16 iul. 2015, 09:12
Situaţie ULUITOARE în cazul sirianului ucis de soţie şi abandonat în Bucureşti, în portbagajul unei maşini

Poliţiştii bucureşteni au făcut o descoperire şocantă în cartierul Pantelimon, din Capitală, în aprilie 2015. Un cadavru a fost găsit într-un geamantan ascuns în portbagajul unei maşini cu numere de Constanţa, care fusese abandonată, culmea, la 50 de metri de o secţie de poliţie. Anchetatorii au descoperit că era vorba despre Moustafa Haj Saleh, un cetățean sirian în vârstă de 52 de ani, administrator al hotelului Perla Majestic din stațiunea Olimp şi utilizatorul maşinii în portbagajul căreia a fost găsit, pe care o primise de la afaceristul Mohammad Murad, pentru care lucra şi care îi permitea să utilizeze autoturismul în baza unui contract de comodat.

Sirianul a fost ucis de propria soţie, Andreea Maria Pătraşcu, cu complicitatea amantului pe care aceasta îl avea de ceva vreme. Cei doi au recunoscut crima şi le-au povestit anchetatorilor planul diabolic pe care l-au pus la cale.

Sirianul găsit mort în portbagaj, UCIS de soţie şi de amantul său. PLANUL DIABOLIC al criminalilor VIDEO

Acum, după trei luni de la descoperirea cadavrului, acesta se află încă la IML, deoarece nu există niciun aparţinător care să-l ridice şi să organizeze o înmormântare. Soţia bărbatului, cea care l-a ucis, este în arest preventiv după ce şi-a recunoscut crima, iar alte rude ale bărbatului nu există pe teritoriul României, în afară de copilul pe care îl avea cu femeia, care este, însă, minor.

Mama amantului soţiei sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini: Femeia era bătută de bărbatul ei

Moustafa Haj Saleh nu poate fi îngropat pentru că nu se supune legilor din România, iar orice „mutare” a autorităţilor în ceea ce-l priveşte ar putea duce la conflicte diplomatice au religioase. Astfel, până la rezolvarea situaţiei, trupul bărbatului va rămâne la IML, chiar dacă ancheta e aproape de final.