Situaţie uluitoare la Suceava! Zeci de cadre medicale stau la coadă ca să se testeze pentru coronavirus

Situație incredibilă la Suceava în plină pandemie de coronavirus! Zeci de cadre medicale de la Spitalul Județean Suceava stau de trei ore la coadă să se testeze pentru coronavirus (COVID-19), după ce peste 50 de colegi ai acestora au fost confirmați pozitiv.

RomaniaTV.net
24 mart. 2020, 07:47
Situaţie uluitoare la Suceava! Zeci de cadre medicale stau la coadă ca să se testeze pentru coronavirus

Zeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean Suceava stau la coadă pentru a fi testaţi pentru depistarea noului coronavirus. Aceştia au fost chemaţi încă de la ora 8 la secţia de Dermatologie, însă nimeni nu ar fi venit până la această oră să recolteze probe de la aceştia.

Numărul medicilor infectaţi cu coronavirus la Spitalul Judeţean Suceava a ajuns la 52. Cadrele medicale o acuză pe Cătălina Zorescu, medic epidemiolog, de acest dezastru. 

Medici infectaţi cu coronavirus la Spitalul Judeţean Suceava. Cine este de vină

Tot personalul Spitalului Judeţean din Suceava va intra în carantină, iar unitatea va închisă pentru a fi dezinfectată după ce 52 de cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu coronavirus. Ulterior, Spitalul Judeţean Suceava va fi folosit pentru tratarea cazurilor de coronavirus, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Spitalul Judeţean Suceava, închis pentru dezinfecţie. Va fi folosit exclusiv pentru tratarea cazurilor de coronavirus