Slăbeşti 4,5 kilograme în 7 zile, cu această dietă simplă

Scăderea în greutate poate fi un proces încununat de succes dacă respecţi îndeaproape planul alimentar. Dacă vrei să scapi de câteva kilograme şi să îţi remodelezi silueta, încearcă şi tu această dietă de 7 zile, care promite că "topeşte" până la 4,5 kilograme în doar o săptămână. 

14 feb. 2016, 11:09
Slăbeşti 4,5 kilograme în 7 zile, cu această dietă simplă

Această dietă a fost creată de un nutriţionist. Planul este bazat pe alimente integrale, iar tot ceea ce trebuie să faci tu în aceste 7 zile este să consumi alimente proaspete în fiecare zi.

Specialiştii te sfătuiesc să mănânci sănătos şi să faci cât mai multe exerciţii fizice, pentru că acestea contribuie la procesul de scădere în greutate.

Mai mult, nutriţioniştii trag un semnal de alarmă asupra pastilelor pentru slăbit şi îţi recomandă să nu apelezi la ele, deoarece pot provoca diaree, greaţă şi alte probleme de sănătate.

Dacă urmezi acest plan cu regularitate, vei slăbi rapid până la 4,5 kilograme sau chiar mai mult de atât. Tot ceea ce trebuie să faci este să ţii sub control aportul de alimente.

Cântăreşte-te acum, apoi aşteaptă o săptămână pentru a vedea rezultatele acestei diete de 7 zile.

Prima şi cea mai importantă regulă: stai departe de cântar timp de o săptămână. Nu te cântări în acest interval, cât urmezi dieta. În schimb, concentrează-te pe cât de bine te simţi acum şi mai puţin pe numărul de kilograme pe care vrei să le topeşti. În cea de-a şaptea zi, poţi să te urci pe cântar şi să vezi cât de mult a scăzut greutatea ta corporală.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.