SLĂBIRE RAPIDĂ şi sănătoasă. Trucuri de la Cori Grămescu pentru a elimina repede grăsimea

Cori Grămescu, coach de lifestyle şi nutriţie, este celebră pentru programele de fitness şi de nutriţie cu ajutorul cărora multe dintre clientele sale au reuşit să scape repede, sănătos şi definitiv de kilogramele în plus. Pentru că perioada de izolare la domiciliu şi-a pus serios amprenta asupra siluetei multora dintre femei, am rugat-o pe Cori să ne spună cum să se poate scăpa rapid de grăsimea acumulată de-a lungul celor două luni de stat acasă.

RomaniaTV.net
23 iun. 2020, 05:25
SLĂBIRE RAPIDĂ şi sănătoasă. Trucuri de la Cori Grămescu pentru a elimina repede grăsimea

SLĂBIRE RAPIDĂ. Alimente-cheie care ne ajută să slăbim

Ca și înainte de perioada de izolare, trebuie să avem grijă să fim în deficit caloric, să mâncăm mai ales legume, leguminoase, peste și fructe, carne și lactate, nuci și cereale integrale neprocesate. Să bem apă, să dormim suficient, să facem antrenament fizic și mișcare non fitness în fiecare zi. Regulile nu se schimbă, însă după perioade lungi de exces alimentar, suntem mai nerăbdători să reparăm situația.

În principiu, câtă vreme suntem în deficit caloric putem mânca aproape orice, dar e mai eficient să mâncăm la fiecare masă o porție de proteine (leguminoase, peste, carne, ouă) asociate cu o cantitate semnificativă de legume asortate și grăsimi sănătoase (nuci, avocado).

SLĂBIRE RAPIDĂ. Reguli importante de respectat pentru o slăbire sănătoasă

În primul rând, trebuie să fim în deficit caloric, adică să mâncăm mai puțin decât consumăm peste zi, dar fără să scădem sub rata metabolică bazală. Asta înseamnă, pentru majoritatea oamenilor, că e bine să mâncăm între 1300 și 1500 de kcal pe zi, să facem în fiecare săptămâna 150 de minute de antrenament sportiv moderat şi să facem 150 de minute de mers pe jos.

Citeşte şi CEA MAI BUNĂ DIETĂ DE SLĂBIT. Scapi de kilogramele în plus o dată pentru totdeauna într-un mod sănătos

Este esenţial să mâncăm sănătos în cea mai mare parte a timpului. Și să evităm curele de slăbire agresive, după care ne îngrășăm foarte repede din nou.

SLĂBIRE RAPIDĂ. Greşeli de evitat în procesul de slăbire

Cel mai des, mâncăm prea puțin și consumăm prea puține fibre din legume și prea puțin proteine sănătoase (leguminoase, peşte, carne, ouă, lactate). Nu bem destulă apă, nu facem sport și asta este rețeta clasică spre a recâștiga la loc toate kilogramele pierdute într-un timp foarte scurt.

SLĂBIRE RAPIDĂ. Trucuri de păcălit foamea

Dacă meniul alimentar este corect făcut, senzația de foame nu trebuie să apară. În momentul în care resimțim agresiv foamea, trebuie să știm că meniul nu este sustenabil. Ne putem sătura consumând cantități mari de legume asociate cu proteine sănătoase și grăsimi naturale, ceea ce ne facilitează procesul de slăbire și ne ajută să ne menținem în timp.