Smiley primește un salariu uriaș de la Pro TV, mai mare chiar și decât cel al Andreei Esca. Câți bani încasează artistul de la Românii au Talent

Andreea Esca a fost detronată de Smiley. Artistul, antrenor la Vocea Românie și prezentator de 12 sezoane la Românii au Talent, primește o sumă uriașă de la Pro TV.

05 iun. 2023, 10:16
Smiley primește un salariu uriaș de la Pro TV, mai mare chiar și decât cel al Andreei Esca. Câți bani încasează artistul de la Românii au Talent
Ce salariu primește Smiley de la Pro TV

Andreea Esca a fost detronată de Smiley în topul încasărilor de la Pro TV. Chiar dacă prezentatoarea este emblema postului, fiind prima care a spus vreodată „Bună seara, România! Bună seara, București”, se pare că nu este cea mai bine plătită vedetă de aici. Despre onorariul acesteia au existat mai multe speculații, dar niciodată ceva concret.

Citește și: Andreea Esca i-a răspuns lui Dan Negru. Ce salariu încasează lunar vedeta Pro TV

Smiley și Pavel Bartoș prezintă încă de la primul sezon show-ul Românii au Talent, iar sumele de bani primite nu sunt deloc mici. Se pare că soțul Ginei Pistol încasează o sumă frumușică pentru fiecare sezon filmat.

Potrivit Cancan, artistul încasează 150.000 de euro/sezon, pe când despre salariul Andreei Esca se știe că ar fi de aproximativ 25.000 de euro pe lună. Chiar dacă pare că prezentatoarea încasează mai mult, cert este că ea lucrează pe toată perioada anului, iar Smiley numai trei luni pe an, atât cât durează un sezon Românii au talent.

Citește și: Care este, de fapt, meseria lui Smiley. Nu are legătură cu muzica. Nimeni nu bănuiește ce studii a urmat artistul

Astfel, dacă Andreea Esca primește 25.000 de euro/lună, înseamnă că anual primește 300.000 de euro, în timp ce Smiley primește jumătate din venitul anual al prezentatoarei în numai trei luni. Artistul este antrenor la Vocea României, de unde ar mai primi încă 60.000 de euro.

Pe lângă televiziune, artistul se ocupă și de muzică. Acesta ar câștiga fin Youtube 10.000 de euro lunar, iar din contractele de imagine îi intră în conturi aproximativ 50.000 de euro.  În 2022, casa sa de discuri, Hahaha Productions, a avut un profit de 9,1 milioane de lei. La acestea se adaugă drepturile de autor de pe urma melodiilor care rulează la radiouri sau la posturile de televiziune.