Smiley, un tată absent în viața micuței Josephine. Artistul nu-și mai vede capul de treabă: „Nu am niciun weekend liber până la sfârșitul anului”

Smiley este implicat în foarte multe proiecte, lucru care de multe ori îl ține departe de familia lui, dar artistul face tot posibilul să petreacă timp și cu fetița și soția sa.

12 oct. 2023, 13:22
Smiley, un tată absent în viața micuței Josephine. Artistul nu-și mai vede capul de treabă: „Nu am niciun weekend liber până la sfârșitul anului”
Viața lui Smiley, dată peste cap de numeroasele proiecte în care este implicat

Smiley are multe proiecte de televiziune și în muzică, dar nu se plânge și face față cu brio. Este un bărbat atent și încearcă să petreacă cât de mult timp poate cu soția sa, Gina Pistol, și fetița lor, micuța Josephine. Artistul petrece o bună bucată de timp la filmările pentru „Vocea României” și „Românii au talent”, dar și în studio.

Acesta este complet îndrăgostit de muzică și recunoaște că nu există nicio zi în care aceasta să nu răsune în casa sa.

„Muzica este pasiunea mea, hobby-ul meu principal, meseria mea, ocazia mea de a evolua, modul meu de exprimare principal, distracția mea principală. Datorită muzicii m-am descoperit, da, asta înseamnă. Eu am zis că muzica e o manifestare foarte pură a creativității umane și dansul e lăsat cumva de Dumnezeu ca să ne readucă aminte că să ne mai jucăm. E foarte interesant”, a declarat Smiley pentru ciao.ro.

Citește și: Bucurie totală în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Este vorba despre venirea pe lume a unui bebeluș: „Când l-am anunțat, a sărit în sus de bucurie”

Artistul a vorbit despre proiectele pe care le are în desfășurare, toamna aceasta fiind una foarte aglomerată pentru el.

„Pentru noi, toamna este foarte aglomerată. Pentru mine și mai aglomerată, pregătesc niște lansări noi și internaționale și naționale. Avem niște colaborări internaționale foarte mari, despre care nu pot să vorbesc acum. Pe care le veți afla când vor apărea. Adică după Rita Ora, James Blunt, James Carter, mai urmează niște chestii foarte interesante, poate și mai interesante de atât.

Avem un camp internațional pe care îl organizăm acum în octombrie, la sfârșit de octombrie, cu niște nume foarte mari, din industria muzicală mondială. Eu pregătesc un clip acum pentru România la o piesă specială cu un impact emoțional puternic. Și multe altele. Foarte mulți artiști noi, piese noi, un sezon nou la „Românii au talent”, e în desfășurare “Vocea României”, plecări multe, mai plec în afară, mă mai întorc”, a mai spus Smiley.

Citește și: Smiley – „Pierdut permis”. Cântărețul va fi pieton pentru trei luni, după ce a fost prins de radar în timp ce conducea cu 104 km/h în localitate

Acesta se împarte între studio, familie și filmări și, chiar dacă doarme mai puțin decât ar trebui, încearcă să nu lipsească prea mult din viața fetiței sale. Vedeta spune că o duce pe micuță la grădiniță ori de câte ori are ocazia.

„Da, dorm. Nu dorm cât toată lumea, dorm un pic mai puțin, dar deocamdată reușesc totuși să o duc pe fii-mea la grădiniță. Deocamdată am dus-o doar de 2 ori, că doar de 2 ori a fost, dar deocamdată pot. Când sunt acasă, da.

Din momentul ăsta nu mai am niciun weekend liber până la sfârșitul anului. Mai am câteva zile libere, în timpul săptămânii, dar care se vor ocupa probabil curând. Eu adorm pe unde apuc, oricând, oriunde. 5 minute acolo, 10 colo”, a mai spus el.