ŞOC ÎN LUMEA MANELELOR. Incredibil cu cine l-a înşelat Cristina pe Nicolae Guţă FOTO

Nicolae Guță a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o împăca pe Cristina după ce a înșelat-o cu o tânără originară din Moldova. Iar pentru a o convinge să îl primească înapoi, manelistul nu a evitat să facă cadouri scumpe sau promisiuni peste promisiuni.

19 sept. 2017, 08:05

Cu toate acestea, ceea ce nu știe Nicolae Guță este că, la sfâșritul verii, pe când el se afișa cu moldoveanca car el-a înnebunit pentru câteva săptămâni, un tinerel din Giurgiu reușea să facă acelați lucru cu Cristina a lui.

Citeşte şi Tânăra din Republica Moldova care s-a iubit cu Nicolae Guţă face DEZVĂLUIRI-ŞOC

Mai exact, între cei doi a început o corespondență de-a dreotul bogată, prin intermediul conturilor de socializare și, la un moment dat, lucrurile „s-au aprins” suficient de tare pentru ca cei doi să facă schimb de fotogafii sexy, să aibă parte de video-call-uri și, mai mult decât atât, chiar de invitații fără perdea. Mai exact, Luca, un tinerel avut de prin Giurgiu, pare să fi profitat din plin de despărțirea dintre Cristina și Guță şi hotărât, a început atacul asupra blondinei.

Citeşte şi S-a aflat adevărul despre Nicolae Guţă. Manelistul a suferit o intervenţie chirurgicală. „Nu se mai putea, a apelat la medici…”

Iar nevasta manelistului a fost, cu siguranță, impresionată de tânărul cu pricina, ea răspunzându-i avansurilor fără perdea și având reacțiile unei domnișoare care simte că și-a găsit un iubit. E adevărat, după ce Cristina s-a întors în brațele manelistului, tânărul cu pricina a fost mai mult decât ofuscat și, drept răzbunare, a promis amicilor săi că va face dezvăluiri complete.

S-a împăcat cu Cristina

Recent, Cristina și Nicolae Guță au fost surprinși de paparazzii în mijlocul negocierilor de împăcare. Și, după o conversație destul de scurtă în care, probabil, au pus la punct lucrurile negociate în prealabil la telefon, s-au luat de mână și s-au plimbat câteva ore prin preajmă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, iar blondina Nina, tânăra originară din Republica Moldova, nici nu ar fi existat.