Raoul s-a despărţit DEFINITIV de Mirabela Dauer

Mirabela Dauer şi Raoul au format cel mai solid cuplu artistic din lumea muzicii româneşti. Deşi îi lega o frumoasă prietenie, care dura de 11 ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite şi să îşi continue carierele separat.

RomaniaTV.net
15 iul. 2015, 12:16
Raoul s-a despărţit DEFINITIV de Mirabela Dauer

Scandalul momentului din showbiz-ul românesc îi are în prim-plan pe Raoul şi Mirabela Dauer. Mai exact, totul a pornit de la declaraţia Mirabelei Dauer, conform căreia, de ziua ei, Raoul nu a sunat-o să îi ureze toate cele bune, deşi el a a susţinut că a sunat-o pe vechea sa prietenă, doar că aceasta nu i-a răspuns.

Mai mult decât atât, Mirabela Daur a mai dezvăluit presei că relaţia dintre ea şi Raoul stă sub semnul despărţirii de acum patru ani şi jumătate, cu toate că cei doi au mai lansat un album în urmă cu doi ani, iar anul trecut au fost şi într-un turneu.

De asemenea, Raoul a mai spus că o va respecta întotdeauna pe Mirabela Dauer, deşi aceasta nu l-a plătit deloc pentru melodiile compuse.

BOMBĂ în SHOWBIZ. Un cuplu CONTROVERSAT s-a ÎMPĂCAT cu un SĂRUT, sub privirile prietenilor

Amuzat de cele declarate de fosta sa colegă de trupă, Raoul a declarat pentru ziarulring.ro că: „E treaba ei dacă a văzut sau nu apelurile mele. Dacă pe ea memoria o ajută să spună că nu mai e cu mine de patru ani, nu şi-a numărat bine albumele pe care i le-am scris şi cele peste 100 de melodii pe care le cântă din repertoriul meu. O respect şi ca artist, şi ca femeie. În rest, poate declara orice, dar să ţină cont că publicul ştie că adevărul e undeva la mijloc.

Ea nu poate spune că nu mai suntem împreună de patru ani pentru că anul trecut a fost în turneu cu mine. Nu ştiu la ce se referă când spune că „nu mai suntem împreună”, dar mă face să râd. Mirabela n-a fost iubita mea, am avut o relaţie strict profesională cu ea şi, în general, cam cu toate femeile cu care am lucrat, pentru că dacă le amesteci, pute treaba.

Raoul şi-a început cariera în muzică cu bani furaţi

Nu ştiu ce are de gând, Mirabela vrea un nou scandal. Colaborarea cu ea a însemnat şase albume scrise în totalitate de mine şi orchestrate cu echipa mea. Sunt compozitorul care i-a dat cele mai multe melodii în ultimii 10 ani. De obicei, artistul plăteşte compozitorul, dar Mirabela nu m-a plătit pentru vreo piesă. A fost o relaţie specială, în care am considerat că fac o investiţie într-o prietenie şi o colaborare solidă.

Nu-mi pare rău de absolut nimic. Ce a fost frumos s-a consumat şi e bine să păstrăm o amintire frumoasă a acestei colaborări. Nu voi da din casă lucrurile murdare, că sunt la fiecare. Dacă Mirabela va dori să spună orice lucru urât despre mine sau despre noi, nu mă interesează şi nu voi replica niciodată. E alegerea ei dacă mă va desfiinţa sau nu. Eu mereu voi vorbi frumos despre ea pentru că mi-a deschis uşi şi m-a făcut compozitor cunoscut.”

Citeşte şi  Idilele ascunse din viaţa Mirabelei Dauer: „A fost cea mai urâtă perioadă!”