ŞOCANT Compania chineză Huawei este acuzată că ar avea acces la datele din toate reţelele telecom

Publicat: Miercuri, 12 Februarie 2020 16:33 // Actualizat: Miercuri, 12 Februarie 2020 16:33 // Sursa: romaniatv.net

Huawei s-a mai confruntat cu acest gen de acuzaţii, dar este prima dată când sunt făcute de la un nivel atât de înalt, de către consilierul pentru probleme de securitate nationala al lui Donald Trump.

Consilierul pentru probleme de securitate naţională al lui Donald Trump, Robert C. O'Brien, a afirmat că SUA are dovezi privind o problemă gravă a echipamentelor telecom ale chinezilor. El susţine că Huawei ar avea portiţe de acces secrete pe care le-ar folosi pentru a accesa reţelele de telefonie din întreaga lume şi a culege date, dar nu a spus cui anume i-ar fi oferite datele.

Nu este prima dată când Huawei este acuzată de astfel de probleme, însă acum O'Brien susţine că există şi dovezi clare care să le susţină alegaţiile. SUA susţine că Huawei ar avea portiţe secrete de acces în echipamentele de telecomunicaţii folosite de către diverşi operatori de telefonie mobilă, şi nu numai, din întreaga lume, putând accesa informaţiile care trec prin ele fără ca acei clienţi să îşi dea seama.

Huawei a negat întotdeauna acuzaţiile venite din partea SUA, deci până când vor apărea public dovezi clare, care să susţină afirmaţiile americanilor, nu se vor putea face nici un fel de demersuri legale şi totul va rămâne la stadiul de legendă.

Citeşte şi: Un fost ambasador este acuzat de pornografie infantilă. Avea în calculator peste 19.000 de fotografii ale unor minori

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
acces date acuzatii huawei huawei spionaj economic
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8127
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H