ŞOCANT Tatăl din Mureş şi-a omorât pruncul şi apoi s-a sinucis pentru că îi plecase soţia de acasă

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş au deschis o anchetă în cazul şocant din localitatea Suseni, unde, luni, un copil de un an şi şapte luni şi tatăl lui au fost găsiţi spânzuraţi în propria locuinţă. Se pare că problemele din familie au dus la producerea tragediei.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 06:40
ŞOCANT Tatăl din Mureş şi-a omorât pruncul şi apoi s-a sinucis pentru că îi plecase soţia de acasă

Bărbatul care s-a sinucis era căsătorit cu soţia sa de numai un an, însă în familia lor certurile şi bătăile erau la ordinea zilei, potrivit vecinilor. Duminică seară a avut loc un nou episod de violenţă conjugală, iar mama copilului a decis să plece la părinţi. Bărbatul ar fi sunat-o şi a rugat-o să se întoarcă acasă, însă femeia a refuzat, ceea ce se pare că l-a scos din minţi pe soţul ei, care într-un moment de rătăcire şi-a ucis copilul şi apoi s-a spânzurat şi el.

Cei doi au fost găsiţi spânzuraţi în propria casă de un vecin. O anchetă a fost demarată în acest caz, cercetările fiind coordonate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş. Anchetatorii au audiat-o luni pe mama copilului ucis. Corpurile celor doi au fost ridicate de medicii legişti care vor efectua necropsia.