ŞOCANT. Un cântăreţ român a fost violat şi jefuit într-un parc din Londra

Un cântăreț de origine română, care a plecat din țară din cauza atacurilor homofobe, a mărturisit că a fost violat și jefuit în Londra, unde se stabilise pentru o viață mai bună.

23 mart. 2019, 08:48

Constantin a emigrat în Marea Britanie în 2010 fără niciun ban în buzunar. Tânărul a povestit pentru Daily Mail că mai mulți bărbați bogați i-au solicitat favoruri sexuale și l-au amenințat cu moartea dacă nu se supune.

„Oameni foarte bogați veneau noaptea în parc, unde mă agresau fizic și psihic”, a declarat Constantin. „Îmi amintesc că purtau bijuterii și ceasuri scumpe. M-au obligat să fac lucruri cu care nu am fost de acord, apoi m-au amenințat că mă vor ucide și că voi fi deportat. A fost cea mai groaznică parte a vieții mele”.

„La un moment dat, m-am opus și am încercat să scap, însă unul dintre bărbați m-a imobilizat la pământ apoi m-a împins în lac. Era miezul nopții, iar apa era extrem de rece”.

De asemenea, Constantin a mai mărturist că a fost jefuit, iar pentru a supraviețui fura sandwich-uri din magazine.

Autoritățile i-au oferit șansa de a se întoarce în România, însă cântărețul a refuzat din cauza atacurilor homofobe.

Cea mai cunoscută melodie a cântărețului este „One boy from a little town”, care are, în prezent, peste un milion de vizualizări pe Youtube.

Sursa: stirileprotv.ro