Socrii ucigaşului de la Braşov îi cer acestuia două milioane de euro. Înaintea crimei acesta a devalizat firma cu 400.000 euro

Socrii ucigaşului de la Braşov, care şi-a măcelărit soţia şi cei doi copii, îi cer acestuia două milioane de euro daune morale. Înainte de triplul asasinat, criminalul îşi devalizase firma cu 400.000 lei. El se află acum la Jilava, pentru expertiza psihiatrică.

14 mai 2018, 07:34
Socrii ucigaşului de la Braşov îi cer acestuia două milioane de euro. Înaintea crimei acesta a devalizat firma cu 400.000 euro

Părinții Monicăi, femeia ucisă, s-au constituit părţi civile în dosar, alături de sora şi un verişor ai femeii. Socrii ucigașului au fost cei care s-au ocupat de tripla înmormântare, a fiicei lor și a celor doi copii ai cuplului Buliga, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. La tripla înmormântare nu a fost primită nicio rudă din partea criminalului.

Între timp, criminalul a povestit procurorilor cum a decis să-şi omoare familia, după ce a încercat să se sinucidă pe drumul de la Șinca Veche. Ulterior triplei crime ar fi urcat în Bucegi, la Sfinx, apoi a coborât și s-a predat.

Detalii şoc în cazul triplei crime din Braşov. Criminalul şi-a făcut selfie cu cadavrele

Recent, Florin Buliga a încercat să se sinucidă în arest. Conform surselor judiciare, acesta ar fi încercat să-și roadă venele cu dinții, însă a fost oprit de colegii de celulă.

Bărbatul se află în arest preventiv şi aşteaptă să fie trimis în judecată. Florin Buliga riscă închisoare pe viaţă, pentru omor calificat cu circumstanţe agravante.

TRIPLA CRIMĂ DIN BRAŞOV. Femeia ucisă de soţ a fost înmormântată alături de cei doi copii VIDEO