Socrul și amantul vrăjitoarei Vanessa, reținuți de poliție

Noi reţineri în cazul vrăjitoarelor acuzate că au înşelat şi şantajat mai multe vedete. Vanessa şi Melissa îşi reîntregesc familia după gratii.

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 21:38
Socrul și amantul vrăjitoarei Vanessa, reținuți de poliție

Rudele vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa au fost arestate preventiv. Judecătorii au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele socrului Vanessei şi pentru amantul vrăjitoarei. De asemenea, mandat a primit şi soţul Vanessei care este deja arestat într-un dosar de tâlhărie. Poliţiştii îl caută acum şi pe soţul vrăjitoarei Melissa pentru a-l trimite după gratii. Acesta nu a fost găsit la percheziţiile de miercuri.

Oana Zăvoranu era convinsă de vrăjitoare să împrumute bani şi să garanteze cu apartamentul personal. La notariat, vedeta nu putea pune mana pe bani, ca să nu atragă noi blesteme.

Potrivit procurorilor de la Parchetul Ilfov, „pachetul cu bani” nu a intrat în posesia părţii vătămate, deoarece inculpatele i-au spus că „banii aparţin diavolului” şi pentru că ele sunt protejate duc ele banii la locul unde trebuia să aibă loc ritualul.

Cu ajutorul concubinului Vanessei, cele două vrăjitoare au pregătit un adevărat spectacol cu care Oana Zăvoranu era convinsă să îşi cedeze bunurile.

La solicitarea celor două vrăjitoare, Voicu Ştefan Ionuţ, concubinul Vanessei, a fost deghizat în aşa fel încât să pară că are anumite infirmităţi, cum ar fi lipsa unei mâini sau a unui ochi, şi i-au cerut să se scufunde în apa lacului şi să aştepte un semn de la ele ca să iasă din apă şi să o sperie pe Oana Zăvoranu şi a o face să creadă că este Satana, se arată în referatul procurorilor de la Parchetul Ilfov.

Vrăjitoarele au primit ajutor şi din închisoare de la soţul Vanessei. Arestat de mai bine de un an în Penitenciarul Rahova, acesta le dădea sfaturi din spatele gratiile despre cum să scoată cât mai mulţi bani de la vedetă.

Din convorbirile telefonice interceptate dintre inculpata Lider Roxana, zisă Vanessa şi concubinul acesteia, învinuitul Mincă Remus zis Nat, arestat preventiv în alta cauză, rezultă faptul că acesta era la curent cu activitatea infracţională desfăşurată de către inculpată cu privire la partea vătămată Zăvoranu Ioana.

Anchetatorii vor să-l reţină şi pe bărbatul Melissei, însă acesta nu a fost găsit.