Şofer de TIR român, găsit mort într-o parcare din Italia

La nici 2 săptămâni la la tragedia din Franţa, unde Mihai Spătaru, şofer de TIR, a fost înjunghiat, un alt camionagiu a fost găsit mort, dar de această dată, în Italia.

25 mai 2021, 15:49
Şofer de TIR român, găsit mort într-o parcare din Italia

Şoferul de TIR român a fost găsit mort în cabina camionului, luni după-amiază, într-o parcare din zona industrială a localităţii Rivoli di Osoppo din provincia Udine, în Friuli-Venezia Giulia, relatează publicaţia italiană Messaggero Veneto.

Poliţia a fost anunţată de mai mulţi colegi de ai săi, după ce nu a răspuns la telefon câteva ore. Operaţiunea de căutare începută de autorităţi a dus la găsirea camionului parcat în zona industrială din Rivoli.

Din păcate, românul a fost descoperit fără viaţă, iar echipajul de prim-ajutor chemat la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru bărbat, scrie Adevărul.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, prezenta pe corp mai multe răni făcute prin înjunghiere. Ancheta este în desfăşurare, carabinierii făcând cercetări pentru a stabili circumstanţeţe în care s-a produs tragedia, dar şi cine este făptaşul, scrie Adevarul.

Un şofer român de TIR a fost ucis cu sabia într-o parcare din Franţa

Mihai Spataru se afla pe 16 mai într-o parcare de pe autostrada N28 din Franța, alături de soția să. Tânărul i-a spus soției că merge la toaleta și să verifice încărcătură. După ce a coborât și a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia de un individ. Soția sa a fost martoră la tragedie, dar până să intervină, criminalul a fugit.

Autoritățile nu au, în acest moment, niciun fel de informații privind ucigașul sau motivul comiterii crimei.

Șoferii de TIR care circula prin Europa spun că nu este exclus că atacatorul să fie un migrant sau mai mulți pentru că nu este primul incident de acest fel.

„A coborât și a fost înjunghiat de două ori cu o lamă a unei săbii, fără avertizare, fără a apuca să aibă vreo reacție, sub ochii soției lui. Mai trist decât atât, poliția și ambulanța au venit după o oră și jumătate și doar au constatat decesul colegului nostru”, a notat Ilie Matei – „Omul șoselelor” pe Facebook.

Citeşte şi: Interlopul Gore, teorii conspiraţioniste despre paşaportul verde: „Satana bate la uşă”