Şoferul care a agresat un poliţist în Craiova a fost arestat preventiv

Şoferul care a agresat, miercuri seară, un poliţist în Craiova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, find acuzat de comiterea infracţiunii de ultraj. El a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţie. Decizia Judecătoriei Craiova nu este definitivă.

RomaniaTV.net
20 sept. 2018, 16:21
Şoferul care a agresat un poliţist în Craiova a fost arestat preventiv

Şoferul care a agresat un poliţist în Craiova a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar joi seară a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de ultraj, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.  

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj. Decizia Judecătoriei Craiova nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Dolj. 

Miercuri seară, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Dolj a efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un şofer care a depăşit neregulamentar pe DN 65F – Centura de Nord a Craiovei.

“Întrucat şoferul nu a oprit la semnal, poliţiştii au pornit în urmărirea lui cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, reuşindu-se blocarea în trafic a autoturismului. În momentul în care poliţiştii încercau să-l imobilizeze, şoferul ar fi lovit unul dintre poliţişti cu telefonul in zona capului. S-a procedat la urmărirea acestuia, cel în cauză fiind somat verbal să se oprească”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Ulterior, au fost trase mai multe focuri de armă în plan vertical, fără a se reuşi însă prinderea bărbatului respectiv. Acesta s-a predat poliţiei. 

Citeşte şi: Poliţist din Craiova, agresat când a încercat să imobilizeze un şofer care a refuzat să oprească la semnale. S-au tras focuri de armă