Șoferul unui Mercedes și-a găsit mașina dezmembrată în parcare. Dauna se ridică la 14.000 de euro

Un român stabilit în Italia a fost șocat atunci când mașina lui, un Mercedes, a fost găsită dezmembrată într-o parcare.

02 nov. 2022, 22:15
Șoferul unui Mercedes și-a găsit mașina dezmembrată în parcare. Dauna se ridică la 14.000 de euro

Un român din Italia a suferit o pagubă de 14.000 de euro, după ce mașina lui, un Mercedes, a fost dezmembrată de hoți. Aceștia au furat chiar și volanul autoturismului. Incidentul s-a petrecut în regiunea Veneto. Bărbatul a lăsat mașina în parcarea fabricii unde lucrează, iar când a ieșit de la serviciu, a realizat ce i s-a întâmplat.

Toată partea frontală a mașinii a fost dezmembrată, conform larena.it.

„Incredibil! Am publicat pe Facebook pozele cu mașina mea pentru a arăta ce mi s-a întâmplat, cerând ajutor, dar mi-au răspuns persoane din Padova, Milano și din multe alte provincii, spunând că același lucru li s-a întâmplat și lor. E o nebunie! În acele zile mă întorsesem acasă pentru înmormântarea fratelui meu.

Când am aflat de furt, am intrat pe site-urile unde sunt puse piese de schimb în vânzare și am găsit unele de la modelul meu de mașină, dar când am întrebat vânzătorul de unde proveneau m-a blocat”, a declarat păgubitul.

Citește și: Ce a pățit o româncă la graniță, când încerca să ajungă în Germania. Mașina, un BMW X6, era împrumutată de la un coleg de muncă

Mercedes dezmembrat, daune de 14.000 de euro

Potrivit bărbatului, asigurarea nu îi va acoperi daunele.

„Asigurarea acoperă doar furtul total, dar nu și pe cel al unor componente, chiar dacă sunt esențiale pentru funcționarea acesteia, dar în orice caz parcă nu aș avea mașina.

Am depus plângere, sperând că imaginile de pe camerele de supraveghere poziționate lângă piață vor face lumină”, a mai spus românul.

Citește și: Maşina lui Nicuşor Dan, ridicată de pe stradă. Primarul general al Capitalei parcase neregulamentar