SOLSTIŢIU DE VARĂ 2020. Energia Soarelui te ajută să-ţi regăseşti echilibrul psiho-emoţional. Tehnici de reconectare cu tine însuţi

SOLSTIŢIU DE VARĂ 2020. Pe 21 iunie 2020, la ora 00.44, are loc solstiţiul de vară şi, odată cu el, începe vara astronomică. Energia solstiţiului de vară este considerată a fi o energie a pasiunii şi a vitalităţii. Fiind un fenomen aducător de energie pozitivă, este un moment optim pentru noi începuturi.

RomaniaTV.net
21 iun. 2020, 04:46
SOLSTIŢIU DE VARĂ 2020. Energia Soarelui te ajută să-ţi regăseşti echilibrul psiho-emoţional. Tehnici de reconectare cu tine însuţi

Solstiţiul de vară ne poate ajuta să ne reconectăm cu noi înşine, să ne regăsim pacea interioară şi să învăţăm să ne bucurăm de viaţă. Iată cinci metode prin care îţi poţi regăsi echilibrul psih-emoţional, conform wikihow.com.

SOLSTIŢIU DE VARĂ 2020. Practică meditaţia

Meditaţia este una dintre cele mai bune metode de accesare a subconştientului şi de reconectare cu sinele interior. Dacă nu ştii cum trebuie s-o faci, apelează la meditaţiile ghidate disponibile pe YouTube. 15-20 de minute de meditaţie ghidată fac minuni pentru psihic.

Meditația te ajută să găseşti armonia între trup şi suflet. Începe să practici meditaţia chiar din ziua solstiţiului, apoi transform-o în rutină zilnică.

SOLSTIŢIU DE VARĂ 2020. Reevaluează-ţi obiectivele stabilite la începutul anului

Solstiţiul de vară este mai mult decât un simbol al energiei şi al începuturilor, este şi un simbol al împlinirilor. Este momentul perfect pentru a face bilanțul acțiunilor tale și pentru a evalua progresul înregistrat până acum în atingerea obiectivelor tale.

Citeşte şi SOLSTIŢIU DE VARĂ 2020. Cum influenţează acest fenomen astronomic personalitatea şi starea de spirit

Câte dintre obiectivele stabilite la început de an ai atins până acum? Dacă ai reuşit să atingi o parte dintre ele, vezi ce progrese ai înregistrat în evoluţia ta spirituală şi psiho-emoţională şi exprimă-ţi recunoştinţa pentru aceste progrese.

Dacă nu ai reuşit să-ţi duci la îndeplinire obiectivele, reanalizează-le, reevaluează-le şi reconfigurează-le. Renunţă la obiectivele învechite, în care nu mai crezi. Dacă, în primele şase luni ale anului ai evoluat pe plan spiritual şi psiho-emoţional, este foarte probabil ca unele obiective stabilite la începutul anului să nu mai corespundă cu nivelul tău de evoluţie. Înlocuieşte-le sau reconfigurează-le.

SOLSTIŢIU DE VARĂ 2020. Începe să ţii un jurnal al recunoştinţei

Începe să scrii într-un jurnal al recunoştinţei. Este o metodă excelentă de a urmări toate lucrurile pozitive care ţi s-au întâmplat în ultimele luni. Notează-ţi în jurnal toate lucrurile pentru care eşti recunoscător Universului şi toate persoanele care te-au ajutat să-ţi îndeplineşti obiectivele şi care, astfel, au contribuit la evoluţia ta.

Completează-ţi în jurnalul recunoştinţei, la sfârşitul fiecărei zile, lucrurile bune care ţi s-au întâmplat peste zi şi fii recunoscător pentru acestea.

SOLSTIŢIU DE VARĂ 2020. Experimentează noi forme de vindecare

Solstițiul de vară este momentul perfect pentru a începe să descoperi mai multe tehnici de vindecare, precum  reiki, acupunctura sau masajul. Ia-ţi angajamentul să încerci o terapie de relaxare nouă măcar o dată pe lună dacă nu mai des. Beneficiile pe care aceste terapii le aduc minţii şi trupului sunt nepreţuite.

SOLSTIŢIU DE VARĂ 2020. Focusează-te pe aspectele pozitive ale experienţelor tale

Concentrează-ți energia pe aspectele pozitive. În acest fel, îţi vei crelte vibraţia energetică şi vei atrage lucruri şi oameni cu vibraţie energetică înaltă. Cu siguranţă îţi este cunoscută zicala Cine se aseamănă se adună. E cum nu se poate mai adevărată. Dacă emiţi energie pozitivă, atragi oameni cu energie pozitivă, iar experienţele pe care le veţi avea împreună vor fi, de asemenea, pozitive.

Acceptă experienţele mai puţin plăcute şi nu încerca să le controlezi. Nu poţi controla ceea ce se întâmplă în exteriorul tău, poţi, însă, controla modul în care te raportezi la ceea ce se întâmplă în exteriorul tău, îţi poţi controla emoţiile. Spre exemplu, o anumită întâmplare te poate înfuria. Dar acel lucru care te înfurie cu siguranţă nu este cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla, eşti de acord? Stă numai şi numai în puterea ta să transformi emoţia “furie”, în emoţia “tristeţe” sau în emoţia “dezamăgire”. Odată ce furia a devenit tristeţe, o vei putea gestiona mult mai bine.

Citeşte şi Horoscop SOLSTITIU de vara 2020. Influente majore pentru zodii!

În plus, ştii prea bine că orice lucru şi orice emoţie, oricât ar fi de negative acestea două, la un moment dat vor trece, fie că vrei, fie că nu vrei.

Fă mici schimbări prin casă. Scapă de dezordine, renunţă la lucrurile pe care nu le-ai mai folosit de ceva vreme. Scăpând de lucrurile vechi şi inutile, faci loc lucrurile noi. Iar asta nu se întâmplă doar în exterior, ci exact acelaşi lucru se va întâmpla şi în interiorul tău.

Fă mici schimbări în stilul tău de viaţă. Într-o zi, mergi pe jos mai mult decât o faci de obicei. A doua zi, măreşte cantitatea de apă pe care o bei. În a treia zi, adaugă o porţie de legume în plus la meniul tău etc.

Găsiți un exercițiu care vă place cu adevărat. Alegeți o activitate care vă place, mai degrabă decât un exercițiu plictisitor. Luați în considerare meditația, yoga, înotul, alergarea sau ciclismul.

Solstiţiul de vară este un moment prielnic schimbărilor pozitive. Profită de acest fenomen astrologic şi îmbunătăţeşte-ţi viaţa.