Soluţie extremă în pandemie. Un patron îşi transformă barul în biserică, pentru a evita închiderea acestuia

Un bar din Nottingham ar putea deveni ”Biserica celor 400 de iepuri” după ce patronul a depus cerere pentru transformarea acestuia în biserică.

01 dec. 2020, 08:23
Soluţie extremă în pandemie. Un patron îşi transformă barul în biserică, pentru a evita închiderea acestuia

Lăcașurile de cult pot rămâne deschise în timpul restricțiilor de grad 3, iar James Aspel, patronul barului 400 Rabbits a spus că a depus cerere pentru ca barul să devină religie pentru a evita închiderea acestuia, în pandemie.

Potrivit lui Aspel, pentru a depune cerere trebuie ca oamenii să semneze pentru congregația ta.

Membrii noii religii pot alege să fie ”un credincios în iepure” sau ”reverend al iepurilor drepți”. James Aspel încă se gândește cum să practice religia născută în pandemie.

Citeşte şi Bill Gates anunţă o nouă pandemie! Tot el, acum 5 ani, a anticipat că omenirea se va confrunta cu COVID-19

”Intenția a fost de glumă, dar vine dintr-un loc serios”, a spus patronul de 34 de ani, citat de Fox News.

Cu noile restricții suntem forțați să închidem și ar putea dura luni de zile până să putem redeschide. Avem și ofertă de mâncare așa că, chiar dacă eram în restricții de gradul 2, nu puteam deschide. Credem că nu este corect… Totul, de la sălile de sport la saloanele de masaj, poate rămâne deschis și chiar și piețe de Crăciun au loc – atunci m-am gândit că este ridicol. Așa că am trimis o cerere pentru a înregistra locul ca un loc de cult”, a explicat patronul.

Marea majoritate a celor 56 milioane de locuitori ai Angliei, inclusiv cei din Londra, vor continua să trăiască sub restricții severe după sfârșitul lockdown-ului național la începutul lunii decembrie, a anunțat săptămâna trecută guvernul britanic, dând detalii despre strategia sa locală contra epidemiei de COVID-19.


loading...