Soluţii naturale pentru tendinţa de încreţire a părului

Părul tău are tendință de încrețire? Există o serie de remedii naturale care îl hrănesc și care previn încrețirea lui. Lipsa hidratării duce, de cele mai multe ori, la încrețirea podoabei capilare. Este important să ai grijă de părul tău și să îi oferi vitaminele de care are nevoie. Iată câteva dintre cele mai eficiente soluții pentru sănătatea şuviţelor:

RomaniaTV.net
26 iun. 2018, 07:35
Soluţii naturale pentru tendinţa de încreţire a părului

1. Oțet de mere

Oțetul de mere este un remediu eficient împotriva încrețirii părului, datorită nutrienților pe care acesta îi conține. Aceștia netezesc părul și îi conferă un aspect fin.

2. Lapte de nucă de cocos

Laptele de nucă de cocos revitalizează și hrănește părul uscat. Acesta conține acizi grași, aminoacizi și antioxidanți, care hidratează rădăcinile și readuc aspectul mătăsos părului tău.

3. Ulei de argan

Cu un conținut mare de Vitamina D, uleiul de argan este benefic pentru părul tău deoarece îi conferă nutrienții necesari pentru a redeveni mătăsos și bogat.

4. Avocado

Hrănește-ți părul cu avocado, care are un efect imediat datorită acizilor grași, proteine și Vitamina E.

AI nevoie de îngrijire pentru părul tău, pentru un aspect sănătos și mătăsos. Încearcă aceste remedii naturale și vei vedea rezultatele la scurt timp.

Ce mănânci ca să ai un păr superb