SONDAJ. Ce pedeapsă ar merita cei şapte tineri care au violat şi batjocorit o elevă din Vaslui?

Cazul fetei violate la Vaslui de şapte tineri a revoltat România, iar acum se cere pedepsirea vinovaţilor. RomaniaTV.net propune cititorilor să fie judecătorii celor şapte brute şi să aleagă pedeapsa pe care consideră că o merită violatorii din Vaslui.

22 iul. 2015, 11:17
SONDAJ. Ce pedeapsă ar merita cei şapte tineri care au violat şi batjocorit o elevă din Vaslui?

Într-o seară de noiembrie, în urmă cu 8 luni, o fata de numai 17 ani a trăit cea mai cumplită dramă. Fata terminase orele şi se întorcea acasă, într-un sat aflat la 5 kilometri distanţă de oraşul Vaslui când un consătean care era cu maşina s-a oferit să o ducă acasă. Adolescenta a acceptat pentru că-l cunoştea, însă ce a urmat este de neimaginat. Tânărul a dus-o pe un câmp şi şi-a chemat prietenii. Acolo au violat-o ore în şir şi au supus-o la perversiuni.

Fata a leşinat de mai multe ori însă asta nu i-a făcut pe violatori să se oprească.

„Am început să plâng, iar el a început să ţipe la mine. L-am rugat să mă ducă acasă, însă a spus că nu voi pleca de acolo până nu voi întreţine relaţii sexuale cu toţi”, a povestit eleva.

În pielea goala, în mijlocul unui şes pustiu, fata a fost îngenunchiată la propriu. Plângând, fata l-a implorat să îşi facă milă şi să o ducă acasă. Însă ei au continuat orgia.

„Avadanei Silviu m-a trântit în genunchi şi m-a obligat să-i facă sex oral. Apoi, cu forţa, am întreţinut relaţii sexuale normale şi anale, până mi-am pierdut cunoştinţa”, le-a declarat victima anchetatorilor.

În timpul cercetărilor, poliţiştii au descoperit că în cele trei ore în care a fost ţinta orgilor sexuale, eleva de 17 ani a fost sunată de nu mai puţin de 60 de ori, de părinţi, prieteni şi colegi.

Desi pare incredibil, cei şapte violatori continuă să îşi bată joc de victima lor. Pe paginile lor de Facebook, prietenii infractorilor îşi arată susţinerea pentru ei şi spun că totul a fost o partidă de sex-surpriză. Indivizii au avut o atitudine sfidătoare încă de la început. Recent, unul dintre ei s-a declarat mândru de ce a făcut. „Eu sunt mândru de ce am făcut. De tot ce am făcut”, a spus unul dintre violatori.

Halucinanta faptă a celor şapte baieti este privită de cei mai mulţi dintre sătenii din Văleni ca „o greşeală a tinereţii”, iar cea pusă la zid, acuzată şi batjocorită în continuare de comunitate, în frunte cu violatorii şi rudele lor, este fata.

Cei 7 indivizi au fost arestaţi la scurt timp după viol, însă în aprilie au ieşit din arestul preventiv şi acum sunt cercetaţi sub control judiciar. Decizia magistraţilor a şocat opinia publică, mai ales că nici procurorii nu au contestat-o.

RomaniaTV.net propune cititorilor să fie judecătorii celor şapte brute şi să aleagă pedeapsa pe care consideră că o merită violatorii din Vaslui.

VEZI ŞI:

IMAGINI EXPLICITE descoperite de ANCHETATORI în telefonul unuia dintre tinerii violatori ai fetei din Vaslui

Victor Ponta, atac dur la justiţie, după violul din Vaslui: Dacă nu se află în presă, infractorii stau acasă

Mărturii cutremurătoare în cazul violului de la Vaslui: „Fata mea…”

Mesajul ÎNFIORĂTOR postat de unul dintre violatorii fetei din Vaslui