Sondajul prezentat de Blaga în şedinţa PDL. Care este diferenţa dintre USL şi ARD

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat, joi, că a prezentat în şedinţa Colegiului Director al partidului un sondaj care arată că USL are 48%, ARD - 23%, PPDD - 14% şi UDMR - 6%, precizând că situaţia este stabilizată şi că ARD are potenţial.

RomaniaTV.net
29 nov. 2012, 13:32
Sondajul prezentat de Blaga în şedinţa PDL. Care este diferenţa dintre USL şi ARD

„Am prezentat un sondaj într-o şedinţă foarte calmă. (…) Situaţia este stabilizată. Ne convine pentru că noi credem că sunt resurse şi avem experienţa ultimelor alegeri prezidenţiale în care în ultima săptămână am câştigat 3-4 procente. Situaţia: USL are 48%, ARD – 23%, PPDD – 14% şi UDMR – 6%”, a precizat Blaga după şedinţa Colegiului Director al PDL.

El a spus că de fiecare dată în astfel de analize în general partidul mai puternic este un pic supraevaluat şi că un lucru este cert, respectiv că ARD are potenţial.

Blaga a explicat că încrederea în Guvern a scăzut foarte mult, de la 30% în mai, la 15-16% acum.

El a mai spus că nu crede că în acest moment mai există un decalaj între ARD şi PDL, arătând că gradul de cunoaştere a ARD a crescut de la 50% acum două luni, la 86% acum.

El a adăugat că 97% din votanţii PDL ştiu că PDL este în ARD.

Întrebat dacă au existat nemulţumiri în cadrul ARD şi dacă are să le reproşeze ceva primarilor alianţei, Blaga a spus că nu a auzit de niciun fel de nemulţumire şi nu are nimic să le reproşeze primarilor, ci dimpotrivă.

„Nu am auzit de niciun fel de nemulţumire, ci de dorinţă de mobilizare. Colegii sunt mobilizaţi pentru a lupta în toate colegiile”, a spus Vasile Blaga.