Sorana Cîrstea, lovită de mingea de tenis, direct în faţă. Adversa i-a sărit imediat în ajutor

Sorana Cîrstea a fost lovită de mingea de tenis, direct în faţă, în timpul meciului cu Andrea Petkovic. Adversara i-a sărit imediat în ajutor Soranei, venind cu o pungă de gheață. După ce a primit îngrijiri medicale, Sorana a revenit pe teren în aplauzele spectatorilor.

21 iun. 2021, 12:10
Sorana Cîrstea, lovită de mingea de tenis, direct în faţă. Adversa i-a sărit imediat în ajutor
Sorana Cîrstea, lovită de mingea de tenis

Sorana Cîrstea, lovită de mingea de tenis.Românca (45 WTA) a fost eliminată în primul tur al turneului WTA Bad Homburg, din Germania, după ce a fost învinsă de Andrea Petkovic (129 WTA), scor 3-6, 4-6.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea, performanţă fantastică la Roland Garros! Românca a învins-o pe Daria Kasatkina şi este în optimile de finală

Sorana Cîrstea, lovită de mingea de tenis

În debutul setului secund, Sorana trecut prin momente dificile, după ce o minge a lovit-o în zona ochiului, în urma unui serviciu al adversarei.

Cîrstea s-a așezat pe un scaun al arbitrului de linie și a rămas acolo aproximativ cinci minute. Vizibil afectată de lovitură, Sorana a vorbit cu arbitrul și supervizorul, sub privirile îngrijorate ale spectatorilor.

Din nefericire, românca nu a reușit să întoarcă rezultatul și a părăsit competiția din Germania încă din faza inaugurală.

Pentru victoria înregistrată în fața româncei, Petkovic a avut nevoie de o oră și 22 de minute. Turneul WTA de la Bad Homburg este dotat cu premii în valoare de 235 de mii de dolari.

Motivul pentru care Sorana Cîrstea şi Ion Alexandru Ţiriac nu se afişează în public

Sorana Cîrstea și Ion Alexandru Ţiriac

sunt împreună de mai mulţi ani, însă cei doi nu se afişează în public. Motivul pentru care cei doi aleg discreția maximă este unul uimitor.

Sportiva are un motiv întemeiat pentru care alege discreția maximă. În urmă cu ceva vreme, a trecut printr-o despărțire care, se pare, că a lăsat-o cu cicatrici.

Între 2014 și 2017, iubita fiului lui Ion Ţiriac a avut o relaţie cu jucătorul de tenis columbian Santiago Giraldo. Chiar dacă lucrurile dintre ei doi păreau să meargă de minune, cei doi au ajuns la despărțire! Probabil, pentru a nu mai repeta istoria, acesta este motivul pentru care Sorana Cîrstea preferă ca viața privată să fie doar pentru ea.

Ion Alexandru Țiriac, la rândul lui, anunța în 2019 că va divorța de soția sa, Ileana Lazariuc.