Sorin Grindeanu i-a numit pe cei mai buni primari din România. Pe lista ministrului Transporturilor se află şi Emil Boc

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost sâmbătă seara invitatul emisunii "40 de întrebări", cu Denise Rifai, la Kanal D.

24 sept. 2022, 22:42
Sorin Grindeanu i-a numit pe cei mai buni primari din România. Pe lista ministrului Transporturilor se află şi Emil Boc

Sorin Grindeanu s-a referit la situaţia de la Blue Air, insistând ca statul român să îşi recupereze cei 300 de milioane de lei pe care i-a dat guvernul Ludovic Orban în 2020, dar şi românii care au avut de suferit de pe urma anulării zborurilor să fie despăgubiţi.

„1.000 de romani dintre cei 3.000 care au rămas pe aeroporturile lumii, au venit în ţară pe cursele Tarom, iar alte 800 au beneficiat de cursele de linie normale Tarom, în baza biletelor Blue Air de la cursele anulate.

Citeşte şi Când va fi gata Podul Brăila. Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: „Parcă vorbesc despre persoane cu dublă personalitate!”

De asemenea, Grindeanu a fost întrebat dacă Emil Boc este cel mai bun primar din România. „E unul din cei mai buni! Permiteți-mi să nu fac clasamente, dar la modul în care relaționăm, și nu e singurul proiect pe care relaționăm, încearcă să pună în aplicare dezvoltarea pe infrastructură. Vorbim și de centură, săptămâna trecută am vorbit cu dânsul legat de partea de centură care lipsește la Cluj și are trebuie să fie pașii„, a răspuns Sorin Grindeanu.

El a mai dat şi alte exemple de primari foarte buni, amintind-o pe Olguţa Vasilescu, de la Craiova, dar şi pe primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Citeşte şi Sorin Grindeanu a făcut amenințarea finală pentru TAROM. Riscă să se desființeze dacă nu respectă planul de redresare. Ce urmează să se întample cu compania de stat?!