Sorin Hâncu, preşedintele Colegiului Medicilor din Suceava: Situaţia este dezastruoasă.Toţi pacienţii de la reanimare au coronavirus

Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor din Suceava, spune că situația din județe este dezastruoasă, lăsând să se înțeleagă că numărul morților va crește, pentru că toți pacienții de la reanimare au coronavirus.

RomaniaTV.net
26 mart. 2020, 17:04
Sorin Hâncu, preşedintele Colegiului Medicilor din Suceava: Situaţia este dezastruoasă.Toţi pacienţii de la reanimare au coronavirus

„Situația este dezastruoasă. Toți pacienții de la reanimare au coronavirus, asistentele au și ele, sunt în izolare. Suceava a pierdut prima bătălie. Ceea ce urmează mă îngrijorează. Noul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a luat o decizie cu care noi nu suntem de acord, cu transformarea Spitalului Județean Suceava în centru regional pentru tratarea cazurilor din Moldova. Nu va veni nicio asistentă să lucreze aici.”, a spus Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor din Suceava, la Realitatea Plus.

Aproape 170 de cadre medicale şi pacienţi de la Spitalul Judeţean Suceava sunt infectaţi cu noul coronavirus, a declarat, joi, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Nelu Tătaru, care a fost numit ministru al Sănătăţii. El a afirmat că se încearcă deschiderea Unităţii de Primiri Urgenţe a spitalului cu medici aduşi de la Iaşi.

Citeşte şi Mărturie cutremurătoare a unei asistente de la spitalul din Suceava: „Am stat îngrămădiţi ca oile cu pacienţii infectaţi”


loading...