Sorin Ianceu, gest impresionant pentru salvarea şoferului rănit în accidentul din Muntenegru, Dan Mărgărit

Sorin Ianceu, unul dintre medicii pasageri ai "zborului" groazei, a ales să facă un gest de suflet pentru un alt om greu încercat, care se luptă şi acum pentru viaţa lui. Îşi va dona telefoanele, pe care le avea la el în ziua accidentului din Apuseni, pentru ajutorarea şoferului rănit în accidentul din Muntenegru.

RomaniaTV.net
27 feb. 2014, 11:57

Sorin Ianceu, care se află încă în concediu medical în urma accidentului aviatic din Apuseni, a acceptat să doneze telefoanele pe care le avea la el în ziua tragediei, pentru ajutorarea şoferului autobuzului rănit în accidentul din Muntenegru, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Accidentul din Muntenegru, lupta pentru supravieţuire. Imagini din spitalul din Podgorica

„Sper ca aceste telefoane, dacă nu au putut să ne ajute pe noi la locul accidentului, să ajute un om care a trecut printr-o tragedie similară. Îi doresc domnului Mărgărit multă sănătate şi o recuperare cât mai uşoară, sper să fie bine cât de curând”, a declarat, Sorin Ianceu. Telefoanele, care sunt defecte din ziua accidentului aviatic vor fi vândute în cadrul unei licitaţii organizată pentru ajutorarea şoferului Dan Mărgărit.

Citeşte şi Tragedia din Apuseni. Descoperire NĂUCITOARE la locul accidentului, la parastasul lui Adrian Iovan VIDEO

Dan Mărgărit, care şi-a revenit recent din comă, în mod spectaculos, are nevoie de circa 100.000 de euro pentru recuperare, care nu se poate face în România.