Sorin Ianceu, supravieţuitor al accidentului din Apuseni: „Dacă puteam fi găsiţi mai repede, cine ştie…”

Supraviețuitorul accidentului aviatic din Apuseni, medicul Sorin Ianceu, a vorbit despre tragedia aviatică de pe lacul Siutghiol, precizând că de data aceasta autoritățile „s-au descurcat extraordinar”. "În 40 de minute au reușit să resusciteze prima victimă”, a spus Sorin Ianceu.

16 dec. 2014, 10:54
Sorin Ianceu, supravieţuitor al accidentului din Apuseni: „Dacă puteam fi găsiţi mai repede, cine ştie…”

Medicul Sorin Ianceu și-a exprimat durerea pentru colegii săi, care și-au pierdut viața luni, în accidentul aviatic de pe lacul Siutghiol. „Sunt colegii noștri și aș dori să-mi exprim durerea și condoleanțele pentru familiile lor. De fapt sunt cinci victime, pentru că asistenta era însărcinată. Erau cinci suflete în acel elicopter. Tot ce putem să facem este să nu uităm că acești oameni și-au pierdut viețile încercând să salveze alte vieți”, a spus medicul Sorin Ianceu la Digi24.

Cât despre tragedia aviatică din Munții Apuseni, medicul spune că poate dacă ar fi fost găsiți mai repede lucrurile ar fi stat altfel. „Am acceptat acest accident, această tragedie ca și parte din mine, o voi duce cu mine toata viața. Cu felul în care s-a desfășurat ancheta nu pot sa comentez. Dacă puteam fi găsiți mai repede cine știe, probabil poate…”, a spus medicul.

Medicul Sorin Ianceu, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, operat a treia oară VIDEO