Sorin Oprescu, dezvăluiri din dosar: „Nu am chef să mă duc pe lumea cealaltă cu eticheta de cătuşe”

Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, a făcut noi dezvăluiri din propriul dosar, în direct şi în exclusivitate la România TV. Oprescu susţien că vrea să demonstreze în instanţă că este nevinovat şi că totul a fost o înscenare.

28 aug. 2016, 19:10
Sorin Oprescu, dezvăluiri din dosar: „Nu am chef să mă duc pe lumea cealaltă cu eticheta de cătuşe”

Sorin Oprescu i-a şi ironizat pe procurori, dar a avut un mesaj şi pentru Laura Codruţa Kovesi.

Sorin Oprescu, proces cu uşile închise! Avocatul fostului primar general a cerut ca denunţătorii să fie audiaţi în secret

„Nu am pozat în victimă. Mă lupt să demonstrez că sunt nevinovat. La noi e doar prezimţia de vinovăţie. Eu ştiu foarte bine că dictatura e mult mai ieftină ca democraţia. Sistemul în care trăim. Sistemele de conducere. Ce se întâmplă, acum e trendul schimbării. Mi-am pus parchetul înapoi. Cel pe care mi l-au dat mascaţii la o parte ca să caute bani. Saci cu bani? Aberaţii care nu se justifică. Nu am chef să mă duc pe lumea cealaltă cu eticheta de cătuşe. Nu merit asta. Mi s-a întâmplat asta că am nemulţumit pe mulţi”, a spus Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu, turnat în dosarul mitei: „Cred că a primit în jur de un milion de euro” VIDEO

„Dorinţa mea a fost să fac bine la mai mulţi decât făcusem bine profesional. Mi s-a tras una în pifometru pentru că am vrut să fac bine. Am fost un trofeu. Laura Codruta Kovesi e regina. Ea decide ce şi cum. Are şi ea stăpânii ei. Nu le poate face pe toate de una singură”, a mai spus Sorin Oprescu în exclusivitate la România TV.