Sorin Ovidiu Vîntu, verdictul care răstoarnă tot în războiul dintre Rusia și Ucraina. Ce se întâmplă, de fapt, cu România

Sorin Ovidiu Vîntu vine cu un scenariu interesant asupra unui posibil război între Rusia și Ucraina. Afaceristul e de părere că Rusia doar ripostează la presiunile SUA.

03 feb. 2022, 16:49
Sorin Ovidiu Vîntu, verdictul care răstoarnă tot în războiul dintre Rusia și Ucraina. Ce se întâmplă, de fapt, cu România

Sorin Ovidiu Vîntu, verdictul care răstoarnă tot. Acesta susține că Rusia e țara agresată ea însăși de America și de NATO.

Sorin Ovidiu Vîntu, verdictul care răstoarnă tot în războiul dintre Rusia și Ucraina. Ce se întâmplă, de fapt, cu România

”Am primit o grămadă de întrebări de la voi, ce părere am despre Călin Georgescu? Tuturor le-am spus că nu cunosc personajul. Întâmplarea face că zapând zilele trecute pe la televizor pe la o emisiune de-a lui Răzvan Dumitrescu, l-am văzut pe Călin Georgescu. Acum pot, în cunoștință de cauză, să îmi spun părerea. Este un bou! Nu pentru chestia cu legionarii, habar n-avea că mișcarea legionară este împărțită în două. Când a fost întrebat domnul respectiv despre proiectele economice, nu a avut nicio idee în cap, ba da, a avut una, să modernizăm și să extindem portul Constanța. Dobitocul nu are informații sau cunoștințe elementare.

Al doilea subiect! Mircea cel Bătrân, unul dintre cei mai mari domnitori. Azi nu vin turcii, azi vin rușii. Americani, armate franceze. Ne costă câteva miliarde cumpărarea a două fregate de la francezi și ne trimit câteva sute de papițoi de la ei. La ce dracu avem nevoie de ocupație militară în România, nu știu. Nu vine niciun rus în România. Rusia e țara agresată ea însăși de America și de Nato. Putin nu face decât să creeze coridoare de siguranță pentru poporul lui.

Singura formă de detensionare e ca Ucraina să își declare neutralitatea militară, și cred că asta se va întâmpla. În cazul acesta, rușii sunt agresați. V-am spus, nu sunt rusofil. Iar pe americani îi detest. Dacă se uită cineva la cum e în America, cu universitățile, cu tot. Se însingurează cetățeanul american.

Și ultimul subiect. Vasile Dîncu a ieșit acum ceva timp și a spus că o construcție de arhitectură de securitate europeană, trebuie făcută cu rușii. Toți l-au înjurat. E o realitate.Nu poți în Europa să nu ții cont de Rusia. Nu zice nimeni să se alieze cu rușii, însă să se mențină o pace. America se va prăbuși din interior.”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu, despre criza din Ucraina: „Garantat România nu va fi implicată fizic în război”