Soția lui Benone Sinulescu rupe tăcerea la două luni de la moartea artistului. „Îl simt lângă mine chiar și acum”

Moartea lui Benone Sinulescu a îndoliat o ţară întreagă şi a adus suferinţă, în special în sufletele apropiaţilor îndrăgitului cântăreţ. Elena Sinulescu, soția regretatului artist, a mărturisit că îi simte lipsa şi a vorbit despre greutăţile cu care se confruntă de când este văduvă.

18 ian. 2022, 17:06
Soția lui Benone Sinulescu rupe tăcerea la două luni de la moartea artistului. „Îl simt lângă mine chiar și acum”

Soția lui Benone Sinulescu a spus că trece prin momente grele la două luni de la decesul artistului, deoarece viața de una singură este extrem de grea. Rămasă văduvă, Elena Sinulescu a declarat că moartea artistului i-a adus multă suferință, iar viața fără el pare un calvar.

E chinuită şi de amintiri dureroase, mai ales că fiecare obiect din casă îi aduce aminte de Benone Sinulescu.

„E greu, este foarte greu fără Benone al meu. Ce pot face, însă?! Nu sunt genul care să mă plâng în public. Numai eu știu câte am pătimit în ultimele luni, de când am rămas singură. Vă dați seama că aproape în fiecare moment al zilei sau al nopții gândul meu zboară spre zilele în care eram împreună. În plus, te lovești din toate colțurile casei de câte un lucru care îmi trezește câte o amintire. Și nici nu se stinge bine clipa că o alta, poate mai dureroasă, îi ia locul!

Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume. Sunt încă foarte, foarte multe amintiri. Poate, cine știe, mai încolo. Dar mi-e greu să vă spun ceva, fiindcă îl simt lângă mine chiar și acum!”, a declarat soţia lui Benone Sinulescu, conform Impact.ro.

Citeşte şi: Casa lui Benone Sinulescu de la Siriu va fi transformată în muzeu. GALERIE FOTO

Soţia lui Benone Sinulescu, o iubire de o viață alături de îndrăgitul artist

Benone și Elena Sinulescu au avut o relație frumoasă pentru că cei doi s-au completat reciproc. Îndrăgitul cântăreţ de muzică populară se consulta cu soţia sa pentru orice problemă. Mai mult, chiar și în cariera artistului soția a avut un cuvânt de spus sfătuindu-l de fiecare dată.

„Ne-am luat în 1981. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Ea este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, declara Benone Sinulescu, în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi: Legătura dintre Benone Sinulescu şi Nadia Comăneci: „A venit Miliţia la uşă, ea era atât de speriată”